Öne Çıkanlar 2023 yeniufuk elazığyeniufuk spor Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Bu haber kez okundu.

Karataş: 150 Dükkanın Yapılacağı Bir Proje Çalışması Başlatıldı

Güneykent Mahalle Muhtarı Necati Karataş, mahallede birçok işletme eksiğinin olduğunu ve bunları tamamlayacak bir projenin hazırlanacağını söyledi. 150 işletmeyi Güneykent Mahallesi’ne kazandıracak projenin sözünü AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’ten aldıklarını belirten Muhtar Karataş, projeye diğer siyasi isimlerinde destek verdiğini ifade ederek teşekkür etti.

KARATAŞ: KARATAŞ: 40 BİNE YAKIN NÜFUS

Karataş, 24 Ocak 2020 depreminden sonra Güneykent Mahallesi olarak Elazığ’a yeni bir mahalle kazandırıldığını söyleyerek, "Bu mahallede takribi 12 bin konut resmi rakamlara göre de 18 bin seçmen gayri resmi rakamlara göre de 40 bine yakın nüfus var. Doğal olarak nüfusun yoğun olduğu yerde sorunlar olacaktır. Yeni yapılmış bir mahalle. Bu mahallede sosyal donatı özellikle 5 bin konutun olduğu yerde sosyal donatı adına bir çalışma yoktu. Geçenlerde mahallemizi ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’in katkılarıyla burada sosyal donatı adına cami, dükkan, işyerleri gibi bir çok işyerinin açılmasıyla ilgili toplamda 150 dükkanın yapılacağı bir proje çalışması başlatıldı. Biz bu projenin kısa zamanda hayata geçmesi adına yoğun bir çalışma sarf edeceklerini düşünüyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol