Öne Çıkanlar yerelhaber elazığhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Bu haber kez okundu.

Kavaklı: "Elazığ Halkının Yanında Durmaya Devam Edeceğiz”

Kongreye HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da katıldı.
HÜDAPAR Elazığ’da 4. Olağan kongresini gerçekleştirdi.

HÜDAPAR Genel Başkanı ZEKERİYA Yapıcıoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen kongre Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.
Kongrede HÜDAPAR’ın Elazığ İl ve İlçe teşkilatları siyasi parti ve STK temsilcileri ve parti üyeleri yer aldı.
Kongre Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Divan Seçimi ile başladı.


KAVAKLI: “ŞEHİT OLAN KARDEŞLERİMİZİN ŞEHADETLERİ MÜBAREK OLSUN”


HÜDAPAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Gazze’de yaşanan soykırımın durması için bir an önce İslam ülkelerinin birliğinin gerekli olduğunu söyleyerek, “Gazze’de yaşatılan katliamın acısını yüreklerimizde hissederek buruk bir şekilde kongremizi icra ediyoruz. Şehit olan kardeşlerimizin şehadetleri mübarek olsun rabbim yaralı kardeşlerimize şifa ihsan eylesin” dedi.


KAVAKLI: “ŞEHRİN KRONİKLEŞMİŞ SORUNLARINI GÜNDEME TAŞIDIK”


İl Başkanı Kavaklı parti olarak Elazığ’da yaptıkları çalışmalara değinirken, Elazığlının faydasına olacak her hizmetin arkasında durduklarını ifade ederek, “il, ilçe, belde ve köylerimizin maddi ve manevi değerlerine sahip çıkmaya çalıştık. Şehrin kronikleşmiş sorunlarını da gündeme taşıdık. Uluova Projesi’nin bir türlü hayata geçirilmemesini, Pertek Köprüsü’nün sürüncemede kalmasını kabullenmedik, çimento fabrikasının bulunduğu yerde halkımızın hayatını tehdit ettiğini, çevre kirliliğine neden olduğunu ve etrafındaki mahallerimizin gelişip büyümesinin önünde büyük bir set oluşturduğunu her platformda dile getirdik. İlin sanayisine eğitimine, sağlık sektörüne, ulaşımına, tarım ve hayvancılığına, inanç ve kültürel turizmine sahip çıkılması ve bir bütünlük içerisinde kalkınmasına dikkat çekerek gerekli girişimlerde bulunduk. Elazığ halkının faydasına olabilecek her türlü hizmetin arkasında durduk ve bundan sonrada durmaya devam edeceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol