Öne Çıkanlar ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ son yolculuğuna uğurlandı Keleştimur BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ Ya Hafriyat

Bu haber kez okundu.

Kaya; “İttifaklar Sistemine Karşıyız!”

HABER: DİLEK YILDIRIM-İREM KARAKAYA

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen STK & Basın ve oda temsilcileri ile buluşma programında Elazığ'ın en önemli sorunları masaya yatırıldı. Saadet Partisi Grup Başkan Vekili Bülent Kaya "Saadet Partisi olarak Elazığ'a en güçlü desteği vereceğiz ve ilimizin sorunlarının çözümü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Saadet Partisi tarafından düzenlenen Türkiye Buluşmaları kapsamında Elazığ’a gelen Saadet Partisi Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, Sivil Toplum Kuruluşları ve Basın Mensupları ile bir araya geldi.

AKIN; “YEREL SEÇİMLERİ KAZANIRSAK TÜM STK’LAR İLE TÜM ODA BAŞKANLARIYLA UYUM İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın; Gerçekleştirdikleri programda Elazığ’ın sorunlarına ilişkin tespitlerde bulunacaklarını ve bu sorunların Mecliste Saadet Partisi Grubunda gündeme getirileceğini ifade etti. Akın; Yerel seçimi kazanmaları halinde STK’lar ve Oda Başkanları ile dirsek temasında olacaklarını ifade ederek: “ilimizin sorunlarına ilişkin tespitler yapmamıza yardımcı olmanız benim için çok büyük bir önem arz ediyor. Önümüzde bir yerel seçim var. Eğer yerel seçimleri kazanırsak tüm STK’lar ile tüm oda başkanlarıyla uyum içerisinde, dirsek teması içerisinde, istişare içerisinde hareket edeceğiz bizim çalışma arkadaşlarımız olacak.” Dedi.

KAYA; “İTTİFAKLAR SİSTEMİNE KARŞIYIZ”

Saadet Partisi Grup Başkan Vekili Bülent Kaya; Elazığ’ın sorunlarını STK’lardan ve İş Dünyasından dinleyerek, buna göre politikalar üretmeye çalışacaklarını ifade ederek: “Elazığ’ın özelinde sorunlar var onları da hem başkanımızdan not alıyoruz Ankara’da gündeme getirebilmek için yani Elazığ’ın sorunlarını biz ancak bir muhalefet görevi olarak bir kamuoyu oluşturup sorunlarının sözcüsü olabiliriz. Başkanımız sürekli bizi Elazığ ile ilgili bilgilendiriyor. Elazığ’ın sorunları ve çözüm yollarıyla ilgili sizleri dinlemekten büyük bir keyif alacağımı ifade etmek isterim.” Dedi.

Saadet Partisi olarak ittifaklar sistemine karşı olduklarını da söyleyen Grup Başkan Vekili Bülent Kaya: “biz bu ittifaklar sisteminin partilere zarar verdiğini, partileri kendi politikalarıyla seçmenin karşısına çıkmaktan mahrum ettiğini düşündüğümüz için karşıyız. Bunu söyleyince neden ittifak içerisinde olduğumuz soruluyor şundan dolayı; bu karşı olduğumuz sistemi ortadan kaldırmak için birlikte hareket eden kişilerle mücadele edip bu sistemi değiştirmenin yolu bundan kurtulmaya inanan siyasi görüşlerin bir araya gelerek mücadele etmesinden geliyor.” ifadelerini kullandı.

ALAN; “11 İLİN SORUNLARI İÇİN BAKANLARLA TEMASA GEÇİLMELİ”

ETSO Başkanı İdris Alan ise eleştirilerde biraz daha yapıcı olmaları gerektiğini, başka gidecek bir memleketleri olmadığını belirterek, Deprem yaşayan 11 ilin sorunlarının aktarılması adına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ile görüşülmesi için bakanlar ile temasa geçilmesini talep etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol