Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM İstanbul teşekkür

Bu haber kez okundu.

KEBAN KAYMAKAMI GÖREVİNE BAŞLADI

Keban Kaymakamı Yasin Ardıç: "Keban daha önce bildiğim ve gördüğüm bir yerdi, bu nedenle bugün göreve başlarken hiç bir yabancılık çekmedim.

Keban'da görevimiz süresince vatandaşlarımıza hizmet etme çabasında olacağız" diye konuştu.

YASİN ARDIÇ KİMDİR?

1994 yılında Adıyaman’ın Kâhta İlçesinde dünyaya gelen Ardıç, İlkokul ve Ortaokulunu Adıyaman’da, lise eğitimini ise Tekirdağ’da tamamladı.

2011 Yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümüne başlayan Ardıç, 2016’da fakülteyi ve bölümü birincilikle bitirdi.

2020 yılında Marmara Üniversitesinde yüksek lisansını tamamlayarak, 2021-2022 yılları arasında Aksaray Üniversitesi'nde misafir öğretim görevlisi olarak siyaset bilimi dersleri verdi.

2017 yılında Çorum Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.

Bu süreçte Denizli-Bozkurt, Konya-Halkapınar İlçelerinde görev yapan Ardıç, Manchester Metropolitan Üniversitesinde 9 aylık dil eğitimi alarak, çeşitli kurum ve kuruluşlarda incelemelerde bulundu.

2018 yılında Aydın'ın Bozdoğan İlçesinde Kaymakam, 2020 yılında Aksaray Valiliği'nde Vali Yardımcılığı görevini yürüttü.

Yasin Ardıç, iyi derece İngilizce bilmekte olup, 2022 yılında Arıcak Kaymakamlığı'na ve son olarak Keban Kaymakamlığına atandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol