Öne Çıkanlar SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber yeniufuk elazığyeniufuk Elazığ

Bu haber kez okundu.

KONYA İLETİŞİME ELAZIĞLI TAŞKIRAN ATANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan 2022/518 sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince, açık bulunan Bölge Müdürlüklerine yapılan atamalar çerçevesinde Taner Taşkıran, Konya Bölge Müdürlüğü’ne atandı.

Taner Taşkıran kimdir?

Kara Kuvvetleri Zırhlı Birlikler Okulu ve Silahlı Kuvvetler Spor Okulu mezunu olan Taner Taşkıran; lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nde tamamlamasının ardından Marmara Üniversitesi İletişim Bilimleri Anabilim Dalı’nda “Kurumsal Sosyal Sorumluluğun Kurum İmajına Etkisine Yönelik Bir Araştırma” adlı teziyle yüksek lisans derecesi aldı.

Silahlı Kuvvetler’de görev yaptığı süre içerisinde başarılarından dolayı 26 ayrı takdirle ödüllendirildi. Astsubaylık görevinden mecburi hizmetini müteakip istifa ederek Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nde görev aldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın kurulmasıyla birlikte önce Özel Kalemde görev alan Taşkıran, 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı’nda görevlendirilmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Protokol Sorumlusu olarak görev yapmaktaydı.

İletişim Savunma Doktrininin kurucusu olan ve Stratejik İletişim adlı bir de kitabı bulunan Taner Taşkıran, kurucusu olduğu Kişilerarası İletişim Derneği’nin (KİŞİDER) Başkanlığını da yürütüyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol