Öne Çıkanlar SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber yeniufuk elazığyeniufuk Elazığ

Bu haber kez okundu.

Kovancılar’da 6. Kültür Şenliği Düzenlendi

Kovancılar Belediyesi’nin düzenlediği 6. Kültür Şenliği Yapıldı. Birçok sanatçının canlı performansı ile sahne aldığı şenliğe katılım yoğun oldu.

Kovancılar Belediyesi tarafından düzenlenen kültür şenliğinin 6’ıncısı Kovancılar 15 Temmuz Demokrasi meydanında yapıldı. Şenlikte Ahmet Karacan, HGS Hayati, Celal Demirel, Erkan Çetinkaya, HGS Güngör ve Cihan Demirel sahne aldı.

 Şenlikte konuşan Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, düzenledikleri şenliğin geleneksel hale geldiğini söyledi.

AKPINAR; “KOVANCILAR MARKA, BÖLGENİN İNCİSİ”

Kovancılar’ın yaptıkları çalışmalarla marka haline geldiğini ifade eden Başkan Akpınar: “6. Kovancılar Kültür Şenliği bundan sonra da devam edecek inşallah. 7, 8, 9 diye Kovancılar ilçe oldu, Kovancılar marka oldu, Kovancılar bölgenin incisi oldu, bunu yapan sizlersiniz. Gurbetçi kardeşlerim Kovancılarlı kardeşlerim iyi ki varsınız. Şenliğimizde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Şenlikleri sizler için gençler için yapıyoruz zaten. Gençler sizleri çok seviyoruz.” Dedi.

DİLEKLİ; “BİR NEBZE OLSUN ACILARIMIZI DİNDİRMEK İÇİN BURADAYIZ.”

Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli de, şenliğe katılanlara teşekkür ederek: “Bugün burada yine bir nebze olsun acılarımızı dindirmek, nasıl gamda kederde bir araya geliyorsak sevinçte ve heyecanda da bir araya geliyoruz. Bugün bizlere bu imkanı sağlayan başta belediyemize, çok değerli sanatçılarımıza ve katılımlarınızla burayı şenlendiren siz değerli hemşehrilerimize yeniden hoş geldiniz diyorum.” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kovancılar 6. Kültür Şenliği’nde sanatçılar Alperen Karabulut, Cihan Demirel, Celal Demirel, Erkan Çetinkaya, HGS Güngör, HGS Hayati ve Ahmet Karacan canlı performanslarıyla eğlenceli anlar yaşattı. Şenlik, sahne alan sanatçılara plaketlerinin verilmesiyle sona erdi. 

HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol