Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi seçim 23 Nisanda çocukları ağırladı.

Bu haber kez okundu.

“Kronikleşmiş Sorunlarının Çözümleri Noktasında Görüşmelerimiz Sürüyor!”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, “ Vatandaş Buluşması” programı ile Elazığlılarla bir araya geldi. AK Parti İl binasında vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Erol Keleş, sorun ve talepleri dinledi.

Göreve geldikleri günden itibaren, milletvekilleri olarak Elazığ’ın her kesimi ile bir araya geldiklerini ifade eden AK parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş: “Bugün vatandaşlarımızla bir araya geldik çünkü bazen vatandaşlarımız bizlere ulaşmakta zorluk çekiyor olabilir bunu kolaylaştırmak için bugün 2’den akşam 8’e kadar onlarla bir araya geleceğiz. Onların sorunlarını sıkıntılarını, şehrin sorunlarını onların katkılarını alarak bir süreci tamamlayacağız. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu toplantılarımız devam edecek.” Dedi.

Milletvekili Keleş, şehrin genel sorunlarının çözümü noktasında da ilgili bakanlıklarla görüşmelere devam edeceklerini belirterek: “Elazığ kronikleşmiş sorunlarının çözümleri noktasında bakanlarımızla bakan yardımcılarımızla bir araya geliyoruz. Bu süre içerisinde de bazı sorunların çözümü noktasında mesafe kat ettiğimizi hep birlikte görüyoruz.” İfadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol