Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

“Lisansımı yırtarım”

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Entegre Solar ElazığsporTeknik Direktörü Alaattin Tutaş, Belediye Derincespor karşısında özellikle ikinci yarıda ki iyi oyunun karşılığını alamadıkları için üzgün olduğunu belirterek, “Bu takımın küme düşme diye bir riski söz konusu olamaz. Böyle bir durumda ben lisansımı yırtarım.” dedi.

Takımının Belediye Derincespor karşısında ilk yarıda arzu ettiği oyunu sahaya yansıtamadığını, devre arasında oyuncuları ile sahada yapılması gerekenleri konuştuğunu belirten Alaattin Tutaş, “Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında iyi değildik. Bu süreç içinde golde yedik. Ardından oyunu dengeledik ancak istediğimiz mücadele gücünde değildik. Karşılaşmanın ikinci yarısında takım olarak gerçekten iyi bir mücadele ortaya koyduk ancak bir türlü aradığımız golü bulamadık. Zaten bir gol bulsaydık maçın skoru çok farklı olurdu. Bir önceki hafta deplasmanda aldığımız galibiyetin anlam kazanması için bu maçtan da 3 puan almayı hedeflemiştik. Bunu gerçekleştiremedik. Bilindiği gibi Edirnespor Maçı’ndan dolayı ceza aldı ve bu maçı da seyircisiz oynadık. Seyircimiz yanımızda olsa oyuncularımız için itici güç oluşturur. Bu takımın artık seyirci ezası olmaması için herkesin üzerine düşeni yapmasını istiyoruz.

Elazığspor’un düşme hattındaki takımlar ile arasında bir puan farkı var. Böyle bir düşünce içinde olanlara şunu söylemek istiyorum. Bu takım düşme potasında yer almaz böyle bir tablo oluşursa ben lisansımı yırtarım. Bu hafta sonunda deplasmanda 1922 Konyaspor ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol