Öne Çıkanlar 2023 yeniufuk elazığyeniufuk spor Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Bu haber kez okundu.

Maaş Promosyon İhalesi Tamamlandı

Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin maaş, ek ders, fazla mesai, ikramiye ve diğer özlük haklarının banka ile ödenmesi hususunda yapılan promosyonlu maaş ödeme protokolünün sona ermesiyle birlikte yeni banka promosyon ihalesi tüm eğitim sendikaları ile paydaş kurumlarında sürece dahil olmasıyla birlikte geçtiğimiz hafta gerçekleştirilmişti. İhaleye katılan bankaların eğitim çalışanlarının haklarını karşılamayan düşük teklifleri nedeniyle promosyon ihalesi İl Müdürlüğü tarafından iptal edilmişti.

Yenilenen maaş promosyon ihalesi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, tüm eğitim sendikaları ve paydaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Eğitim sendikalarının temsilcileri ve diğer paydaşların gözetimi ve katılımı ile bugün İl Müdürü Mehmet Yiğit başkanlığında yenilenen promosyon ihalesini 14.300 TL teklif veren Yapı Kredi Bankası kazandı. Daha sonra İl Müdürlüğü tarafından yapılan görüşmeler sonucunda promosyon miktarı Yapı Kredi Bankası tarafından 15.000 TL’ye yükseltildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü personeli 3 yıl boyunca maaş, ek ders ve diğer ek ödemelerini Yapı Kredi Bankası’ndan alacak. Sözleşme şartları gereği ilgili banka 3 yıllık promosyon ücretini peşin olarak tek seferde öğretmen, memur ve diğer çalışanlarımızın hesaplarına aktaracak.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, sürece tüm eğitim sendikaları ve paydaşlarını da dahil ederek onların da gözetiminde yapılan ihale sonucunun tüm çalışanlara hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol