Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

Marmara’da Bahar Coşkusu

Bu yıl ikincisi düzenlenen Marmara Fest Etkinliği’ne Elazığ Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürü Metin Özgen , Elazığ Türk Eğitim Sen Başkanı Fatih Murat Taşkın , Eğitimci Hacı Ormanoğlu katılım sağladı.

Düzenlenen festivale diğer okullardan da ilgi ve merak fazlaydı.

Festivale; Elazığ Ziver İmam Hatip Ortaokulu, Elazığ Limak Ortaokulu, Şehit Cuma Dağ Ortaokulu, Pratik VIP ve şubeleri, Kapsam Kariyer Kurs Merkezi’nden öğretmen ve öğrenciler yoğun katılım sağladı.

Katılan misafir öğrenciler yapılan projeleri proje sahibi öğrenci ve öğretmenlerden projeyi tanıma ve anlama imkânı elde ederken öte yandan hazırlanan oyunlar ile keyifli vakitler geçirdiler.

Festival Elazığ Belediyesi Mehteran Takımı gösterisiyle başladı. Akabinde katılımcıların konuşmaları ile devam etti.

ÖZGEN; “ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR”

Elazığ Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürü Metin Özgen; deprem sürecindeki öğrencilerin çalışmalarını ve öğretmenlerinin koordine edişini tebrik ve takdirlerini iletti. Eğitimci Hacı Ormanoğlu; öğrencilerin mesleki eğitim derslerine karşı merakı ve üretilen projeler karşısındaki beğenilerini ifade etti.

TAŞKIN; “FAYDALI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORLAR”

Türk Eğitim-Sen Başkanı Fatih Murat Taşkın öğrencilerin geliştirdikleri projelerle faydalı çalışmalara imza attığını belirtti.

GÜNDÜZ; “4 ANAHTAR KELİME; ÜRETMEK -EĞİTMEK -GELİŞTİRMEK-EĞLENDİRMEK. ”

Marmara Eğitim Kurumları’nın Kurucu Müdürü Abdullah Gündüz, festivalde emeği geçenlere teşekkür etti. Gündüz;  Marmara Eğitim Kurumları’nındaki  eğitim anlayışı  dört anahtar kelimeye dayanır “ÜRETMEK -EĞİTMEK -GELİŞTİRMEK-EĞLENDİRMEK. ” Bugün düzenlemiş olduğunuz “MARMARA FESTİVALİ” eğitim anlayışımızın somut bir göstergesidir. “Ayrıca bu yıl ikinci mezunlarımızı vermenin gururunu ve burukluğunu yaşadığımıda belirtmek isterim. Ben canı gönülden inanmıyorum ki okulda göstermiş oldukları başarıları ilerki eğitim hayatlarında da gösterecekle . Çünkü onlar  okula ilk geldikleri günkü mühendis olma hedefine artık bir adım daha yaklaştılar.Mezun olan öğrencilerime  hayat boyu başarılarının devamını temenni ederim.” diyerek düşünce ve duygularını ifade etti.

*ZELYURT; “YENİLENEBİLİR ENERJİ SİSTEMİNİN ÖNEMİ BÜYÜK”

Marmara Eğitim kurumları genel kurucusu Erdoğan Zelyurt da yenilenebilir enerji sisteminin önemine değindi. Sözlerine festivale yoğun katılımın kendisini ayrıca öğrencilerin şu zorlu süreçteki gayretlerini en içten dilekleri ile kutladığını belirtti.

Festival öğrencilerin hazırlamış olduğu “Aşuk ile Maşuk , Hacivat ile Karagöz ,Nasrettin Hoca  Fıkraları” gösterileri ile devam etti. Sergilenen gösteriler katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Gösterilerin ardından Marmara Eğitim Kurumları ikinci mezunlarını vermenin sevinci ve gururunu yaşadı. 12. sınıf öğrencileri DJ Onur ile birlikle mezuniyet ve kep atma törenlerini coşkuyla yaşadı. Festivalde  Marmara Eğitim Kurumları velileri tarafından hazırlanan ve gün boyu devam eden kermes bulunuyordu. Kermesten elde edilen gelir 6 Şubat depremi depremzede vatandaşlarına ve öğrencilerine bağışlandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol