Öne Çıkanlar Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI torba yasası 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 İLHAN AYDININ ACI GÜNÜ

Bu haber kez okundu.

Memurlara kira desteği verilecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, milletvekili seçildiği Antalya'da, kendisiyle birlikte TBMM'de yer alacak Cumhur İttifakı vekilleri ve AK Parti ve MHP parti il örgütleriyle bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada memurlar için müjdeli bir haber paylaştı.

MEMURLARA KİRA DESTEĞİ

Seçim kampanyası sürecinde vatandaşların en çok dile getirdiği ve çözüm için çalışma başlattıkları üç soruna dikkati çeken Çavuşoğlu, "Bunlardan ilki Antalya'mızdaki fahiş kira artışları. Önce Rusya- Ukrayna savaşı, sonra asrın felaketi depremler, arz- talep dengesini bozdu. Ancak bu sorun sadece yaşanan krizlerin sonucu değil; fırsatçıların da kurnazlığından kaynaklı. Bu ahlaki de değil, insani de değil. Yasal düzenlemelerle ve ilave tedbirlerle gereğini yapacağız. Büyük şehirlerde memurlara il ve ilçe bazında kira katkısı vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol