Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ: “AZİZ MİLLETİMİZİN BİRLİĞİNİ BOZMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEKTİR”

DEMİRBAĞ ADANA'DA TAZİYEYE KATILDI

İstiklal Caddesi'nde yaşanan hain terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralandı. Elazığlı Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin Meydan’ın hain saldırıda hayatını kaybetmesi, Elazığ ve bütün Türkiye’yi yasa boğdu. Adana’da ikamet eden Merhum Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin Meydan için Adana’da ayrı ayrı cenaze namazı kılındı.

Elazığ ve Türkiye’yi yasa boğan Baba Meydan ve Minik Ecrin, son yolculuğuna uğurlanırken, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da, Adana’da Meydan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Meydan ailesine baş sağlığı dileklerini ileten Milletvekili Zülfü Demirbağ, teröre lanet okudu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ: “AZİZ MİLLETİMİZİN BİRLİĞİNİ BOZMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEKTİR”

Öte yandan Milletvekili Demirbağ yaşanan hain saldırıyı lanetleyerek; “Dün İstanbul İstiklal Caddesi’nde yaşanan terör saldırısını lanetliyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anarken, yaralılara acil şifalar diliyorum. Hain saldırıda hayatlarını kaybeden Elazığlı Yusuf Meydan kardeşimiz ve Ecrin Meydan evladımızın taziyelerine katıldık. Rabbim, ailesine sabr-ı cemil eylesin, makamları âlî olsun.  Buradan şunları ifade etmek isterim ki, Türkiye’yi terörle dize getirmek isteyenler bilmedir ki, Devletimiz; terörle, eli kanlı terör örgütleriyle mücadelesini eskiden olduğu gibi kararlı ve emin adımlarla sürdürüyor ve sürdürecektir. Aziz Milletimiz, bu saldırının tüm boyutlarıyla ortaya çıkartılarak, faillerinin hak ettikleri şekilde cezalandırılacağından emin olsun. Şanlı ve Aziz Milletimizin birliğini, dirliğini kimsenin bozmaya gücünün yetmeyeceğini bütün dünya bilmeli. Gözü dönmüş eli kanlı teröristlerin hain saldırısını lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

Taziyeye Milletvekili Demirbağ ile birlikte, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, AK Parti Adana Milletvekili de katıldı.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ SEKİN’İN BABASI M. ZEKİ SEKİN’İ RAHMETLE ANIYORUM”

AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ ayrıca, hayatını kaybeden, Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin’in Babası Mehmet Zeki Sekin’i rahmetle anarak; “İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin’in vefatını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Elazığ’ımızı, Türkiye’mizi gururlandırarak, teröristlere geçit vermeyerek kahramanca çarpışan ve şehadete yürüyen Polis Memuru Şehit Fethi Sekin’in kıymetli Babaları Mehmet Zeki Sekin’e Allah’tan rahmet, ailesine, Elazığ’ımıza baş sağlığı ve sabır diliyorum.” ifadesinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol