Öne Çıkanlar Alt Liglere Devam Kararı AKILLI KAVŞAK VE EBUKOM PROJE İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 2023 ELAZIĞ YILI İLAN EDİLSİN Karakoçlar Seyircisine Kavuşuyor! BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Erol ’Dan Türkiye ’Nin Gururları İçin Anlamlı Öneri


FIVB Milletler Ligi'nin finalinde Çin'i 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, dünya sıralamasında ilk kez birinci sıraya yükseldi. FIVB Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan ‘’Filenin Sultanları’’ milli takım düzeyinde 6. uluslararası kupasını kazandı. Kulüpler düzeyinde ise 24 uluslararası kupayı Türkiye'ye getirildi.


21 MAÇLIK GALİBEY SERİSİ OLİMPİYAT VİZESİ GETİRDİ


Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımımız, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde Japonya'yı 3-1 yenerek Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı kazandı. Filenin sultanları eleme maçlarında şu ana kadar çıktığı 6 maçı da kazanarak yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.


MİLLETVEKİLİ EROL’DAN ANLAMLI ÖNERİ!


CHP Elazığ Milletvekili Gürsel EROL, kazandığı zaferler ve ülkemize yaşattığı gurur nedeniyle Filenin Sultanları için çok anlamlı bir öneride bulundu. Milli sporcularımıza Devlet Üstün Hizmet Madalyası verilmesi gerektiğini belirten EROL: “Japonya’yı yenerek 6 maçlık yenilmezlik serisi ile Olimpiyat Vizesi alan Milli yıldızlarımızın her birini tebrik ediyorum. Gerçekten son zamanlarda ülkemize çok önemli bir mutluluk ve gurur yaşattılar. Uluslararası arenada ülkemizi mükemmel bir şekilde temsil ederek Türk Kadınlarının gücünü bir kez daha göstermiş oldular. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bizlere yaşattıkları bu gurur nedeniyle Milli Sporcularımıza muhakkak Devlet Üstün Hizmet Madalyası verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Filenin Sultanlarına şimdiden Paris Olimpiyatları’nda da başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol