Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi 23 Nisanda çocukları ağırladı. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ EROL’DAN ÖZEL BİREYLERE JEST!

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel ErolTürkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi üyeleri ve aileleri için tur düzenledi. Pertek’ten başlanılan gezi turunda Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi üyeleri ve aileleri Pertek Kalesi ve Keban Baraj Gölü’nde gezdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Metin Fırat, Milletvekili Erol’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. Fırat, “Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi Başkanı olarak bugün burada etkinliğimize feribot gezisiyle taçlandırdık. 150 engelli kardeşimizle birlikte bizlere sponsor olan yanımıza olan Sayın Vekilimiz Gürsel Erol’a çok teşekkür ediyoruz.

Engelli kardeşlerimize hem yemek ikramı hem feribot gezisi burada kaleyi gezdik etrafını hem doğa gördük çünkü engellilerin gerçekten ihtiyacı olan bu sürekli evlerinde hiç deniz görmeyen hiç böyle bir etkinlikte buluşmayan kardeşlerimizi böyle bir ortamda birlik ve beraberlik içerisinde böyle bir etkinliği gerçekleştiren Sayın Gürsel Erol Bey’e teşekkür ediyoruz.

Burada Pertek Belediye Başkanına da teşekkür ediyoruz bu imkanı bizlere sağladığı için personellerine de teşekkür ediyoruz. Burada engelli kardeşlerimiz gerçekten ihtiyacı olan bu etkinlikler bunları evlerinden dışarı çıkarmak toplumla buluşturmak bunları evlerine hapsetmemek gerekiyor” dedi. Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesinin üyeleri ise özel bireyleri topluma kazandırma adına bu tür etkinliklerin önemli olduğunu söylediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol