Öne Çıkanlar DEPREM komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ 23 Nisanda çocukları ağırladı. Elazığda

Bu haber kez okundu.

Milli Maçın Saati Değişti!

Daha önce Türkiye Futbol Federasyonu’nca saat 19.00’da başlayacağı açıklanan müsabaka saat 18.00’e çekildi. Uluslar C Ligi müsabakası 26 Eylül Salı günü saat 18.00’de Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

20 Eylül 2023 tarihinde başlayacak UEFA Kadınlar Uluslar Liginde mücadele edecek A Milli Kadın Futbol Takımı'nın karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak statlar belirlenirken, 5 gruptan oluşan C Liginde Lüksemburg, Litvanya ve Gürcistan ile birlikte 2. Grupta yer alan Türkiye rakiplerini Elazığ, Çorum ve Mersin'de konuk edecek. Bu çerçevede Ay-yıldızlılar ilk maçını 26 Eylül Salı günü SAAT 18:00’de Elazığ Yeni Atatürk Stadyumunda oynayacak.

*4 TAKIM, 21-28 ŞUBAT 2024 TARİHLERİNDE UEFA ULUSLAR LİGİ'NİN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN SAHAYA ÇIKACAK.

Çift maçlı lig usulüne göre yapılacak karşılaşmalar sonunda liderliği elde edecek takım B Ligi'ne yükselecek. Ayrıca en iyi grup ikincileri klasmanında ilk 3 sırayı alacak takımlar, B Ligi'nin en iyi üç grup üçüncüsü ile play-off oynayacak. Bu etapta rakiplerine üstünlük sağlayan ülkeler, B Ligi'nde Avrupa Şampiyonası elemeleri için mücadele verecek. Kaybedenler ise yollarına C Ligi'nde devam edecek. A Ligi'nde gruplarında ilk sırayı alacak 4 takım, 21-28 Şubat 2024 tarihlerinde UEFA Uluslar Ligi'nin şampiyonluğu için sahaya çıkacak.

ELAZIĞ TARİHİNDE İLK


Geçtiğimiz sezonda Erkekler Voleybol Milli Takımı’nın maçına ev sahipliği yapan Elazığ, ikinci kez milli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyor. Futbolda ilk olma özelliği taşıyan milli maç heyecanı Elazığ Atatürk Stadyumu çimlerinde de ilk kez yaşanacak. Maçtan 2 gün önce Elazığ’a gelmesi beklenen Kadın A Milli takımımız Litvanya maçı hazırlıklarına da burada devam edecek. 

TAM DESTEK


20.023 kapasiteli Elazığ Atatürk Stadyumu’nda maç günü tribünlerin tamamen dolması bekleniyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde taraftarların tribünleri tamamen doldurması ve muhteşem bir destekle Milli takımımızın yanında olunması hedefleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol