Öne Çıkanlar GENEL elazığ haber haber  elazığ elazığhaber23

Bu haber kez okundu.

Mustafa Sağlam; “Parkur Sınavları En Yakın Merkezde Olmalı!”

İlimizde 2020 depremi sonrası ağır hasar alan ve Malatya Yolunda şuanda yapımı devam eden Polis Okulunun henüz tamamlanmamış olmasından dolayı Elazığ’da Polis Akademisi sınavlarına hazırlanan binlerce Polis Adayı, yaklaşan 30.Dönem POMEM Sınavı için gün sayıyor.

Konu üzerine açıklama yapan Elazığ Zirve Besyo-Pomem parkur hazırlık antrenörü Mustafa Sağlam, Polis Adaylarının zorluk çekmemesi için sınavların Elazığ iline yakın olan bölgelerde yapılması gerektiğini ifade etti. Sağlam ‘’ 2020 yılında ağır hasar alan ve yıkılan Zülfü Ağar Polis Okulunun yeniden yapılma süresi zarfında ilimizde bu sınavlara hazırlık yapan binlerce Polis Adayı şimdiye kadar Malatya Polis Okulunda sınavlara giriyordu.

En son yaşanan ve 10 ili kapsayan Kahramanmaraş depremi sonrası Malatya Polis okulunda sınav yapmaya müsait olup olmadığı da henüz belli değil. Bu yüzden ilimizde bu sınavlara hazırlık yapan yaklaşık 1000-1500 Adayın hem ekonomik şartlar hem de mesafe göz önüne alındığında Elazığ’a en yakın merkezlerde sınav yapılması birçok genç adayı da mutlu edecektir. Feti Sekin gibi kahramanları yetiştiren ilimizde bu tür mesleklere ilgi daha çocuk yaşlarda başlıyor. Bu kadar ilgi ve sevginin olması da biz eğitimcileri gerçekten çok mutlu ediyor’’ dedi.

HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol