Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

Nazırlı: “14 Mayıs Akşamı Hep Birlikte Türkiye Yüzyılı’na Yürüyeceğiz”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi’nin düzenlediği "Anne, Çocuk, Genç Kahvaltı Programı"nda Elazığlı kadınlarla buluştu. Nazırlı, “Kadınlarımız hazır! Türkiye Yüzyılı başlıyor.” dedi.

Daha sonra Kovancılar ilçesine geçen Nazırlı, Kovancılar SKM binasını ziyaret etti. Burada vatandaşlar ve teşkilat mensuplarıyla buluşan Nazırlı, ilçe esnafını da unutmadı. Kovancılar esnafıyla bir süre muhabbet eden Nazırlı, ilçenin kararının net olduğunu vurguladı. İlçe temasları kapsamında Kovancılar İlçe Başkanlığı'nda muhtarlar ile buluşan Nazırlı, “21 yıldır yaptığımız gibi Kovancılar'ın gelişmesini sağlamak için gece gündüz çalışacağız.” dedi.

* ELAZIĞ’DA GENÇLERLE, KADINLARLA VE MİLLETLE OMUZ OMUZA OLANLAR, BİRLİKTE YOL YÜRÜYENLER KAZANACAK

Nazırlı, temaslarını Güneykent ve Çaydaçıra Mahallelerinde sürdürdü.

Çaydaçıra Mahallesi’nde Kadın Kollarının düzenlediği mahalle toplantısında vatandaşlarla buluşan Nazırlı, şu açıklamayı yaptı: “Birileri 6’lı masalarla 7’li koalisyonlarla Türkiye’nin önünü kesmek için hain planlar, algı oyunları, şahsi çıkar ve makam mevki kapma yapadursunlar bizler Elazığ ile Türkiye ile müreffeh bir geleceğe hep birlikte yürüyoruz. Türkiye Yüzyılı’nda hain planlar ve algı oyunları yapanlar değil Elazığ’da gençlerle, kadınlarla ve milletle omuz omuza olanlar, birlikte yol yürüyenler kazanacak. Gençlerimiz ve kadınlarımız Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve onun AK davasına 14 Mayıs akşamı yeni bir yol aralayacak ve bu yolda hep birlikte omuz omuza yürüyerek Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecektir.”

Temasları kapsamında kamu kurumlarını da unutmayan Milletvekili Adayı Nazırlı, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Nazırlı, “Büyük bir özveri ile çalışarak halkımızın taleplerini yerine getiren tüm kamu çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

TRT Haber'i de ziyaret eden Nazırlı, TRT Haber çalışanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta’nın Elazığ ziyaretine de eşlik eden Nazırlı, Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol