Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

“ÖĞRETMEN KİŞİLİKLERİ ELLERİNDE ŞEKİLLENDİREN SANATKÂRDIR”

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘Millet Mektepleri’nin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği, beşikten mezara kadar ilim tahsil etmeyi emreden, kalemi kılıçtan üstün tutan bir medeniyetin temsilcileri olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü içtenlikle kutluyorum.

ÖĞRETMEN KİŞİLİKLERİ ELLERİNDE ŞEKİLLENDİREN SANATKÂRDIR

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder.”  veciz sözü Cumhuriyetimizi ilelebed bağımsız yaşatmak için eğitime vermemiz gereken önemi sarih bir biçimde ifade etmektedir. Öğretmen sadece bilgiyi çocuklarımıza aktaran kişi değildir, Öğretmen aynı zamanda onlara hayatı ve anlamını öğreten mütefekkirdir. Öğretmen öğrencilerini geleceğe hazırlarken onların kişiliklerini ellerinde şekillendiren sanatkardır.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren, onları evrensel bilgiyle buluşturmanın yanında Devletimizi ve milletimizi bir adım daha ileriye taşımak gayesiyle gönüllere hitap eden, yerli, milli, manevi ve ahlaki değerlerimizin çocuklarımızda hayat tarzı olarak vücut bulmasına da vesile olan kıymetli öğretmenlerimize çok şey borçluyuz.
Ülkemizin her köşesinde fedakârca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtikal etmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol