Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Öztekkeli’den İsrail'in Mescid-i Aksa Saldırısına Kınama

Öztekkeli yaptığı açıklamada; “Mescid-i Aksa'nın İslam'ın en kutsal mekanlarından biri ve tüm Müslümanların ibadet etmek için serbestçe girmesi gereken bir yer. İsrail yetkililerinin son müdahaleleri Filistin halkı ve tüm Müslümanların duygularını zedelemekte ayrıca, İsrail'in bu tür eylemlerinin bölgedeki gerilimi arttırmaktadır.

Uluslararası toplumun Filistin halkının haklarına saygı duyması ve barış ile istikrarın sağlanması için İsrail'e çağrıda bulunması gerekmektedir.

 Elazığ STK Platformu olarak, tepkimizi en sert şekilde dile getirerek, Sivil Toplum Kuruluşlarının tepkilerini dile getirecekleri çalışmalar yapacağız.

Tüm STK'ların birbirleriyle dayanışma halinde olarak platform birlikteliğiyle düzenlenecek veya kendi bünyelerinde düzenleyecekleri tepki aktivitelerine herkesin destek vermesini temenni ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol