Öne Çıkanlar BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

“PARTİLER DEĞİL KİŞİLER KAZANACAK”

CHP İstanbul Eski Milletvekili Elazığlı Ali Özcan, Elazığ’dan milletvekili olmak istediğini yineleyerek Elazığlıların kendisini sevdiğini, bu sevginin sandığa yansıyacağını kaydetti.

Elazığ’da bulunan Eski CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, 2023 seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Elazığ’ın değil Elazığlıların milletvekili olmak istediğini söyleyen Eski CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan: “Ben her zaman söylüyorum, Elazığ’ın değil Elazığlıların vekili olmak istiyorum. Bu çok farklı bir terim. O bakımdan görüşüyoruz ve araştırıyoruz sürekli.”dedi.

Parti geleneklerine bağlı olduğunu ifade eden Özcan, ön seçim talebini yineleyerek: “Atamayla filan kimsenin gelmemesi lazım dolayısıyla sadece genel başkanın iradesiyle milletvekili tayin olduğu zaman gönlünden geçen, benim gibi gönlünden değil her şeyinden geçen insanların önü kapanıyor. Dolayısıyla bir ön seçim yapılırsa bütün üyelerle herkes sandığa girer kim çıkarsa o arkadaşın arkasında durulur. Ben bu durumda genel başkanla da görüştüm. Maalesef geçen sefer bir yanlışlık oldu. Parti meclisi belli olmadan milletvekili atanmaz. Cumhurbaşkanlığı seçimi olmasaydı bizde tabi bir tepkimizi alanda gösterme imkanımız vardı. Çeşitli illere sandık kuralım CHP milletvekilleri kim kendisine güveniyorsa o sandığa kendine talep açmalı ve o sandıktan kim çıkarsa da başımızın üzerinde yeri var diyelim.” Dedi.

Elazığlıların kendisini sevdiğini belirten Ali Özcan: “kendime çok güveniyorum. Elazığlıların beni daha çok sevdiğini ve geçmişte o az bir oyla kaybetmem dolayısıyla üzüldüklerini gördüm. İnanıyorum ki bu duygular sandığa yansıyacak. Elazığ çok enteresan bu dönem. Burada partiler değil kişiler kazanacak diye düşünüyorum. Kişilerin karakteri, kişiliği, öz ve öz Elazığlı olmanın ve Elazığ ruhunu taşıyabilen insanların sandıktan çıkacağına inanıyorum.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol