Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi seçim 23 Nisanda çocukları ağırladı.

Bu haber kez okundu.

Polisten Servis Sürücülerine Eğitim

Elazığ Şoförler Odası yerleşkesinde, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Servis şoförlerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminerde Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları tarafından da bilgilendirme yapıldı.

Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman; Okul fiyat tarifeleri hakkında belirlenen ücretlerin üstünde fiyat talebinde bulunulmaması yönünde tavsiyelerde bulunarak, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toraman; “Aldığım duyumlar üzerine kolejlerle ilgili bizim verdiğimiz fiyatların üzerinde fiyatlar kulağımıza geliyor, şikayetler geliyor biz diyelim ki fiyat tarifemizi belirtmişiz buradan velilere sesleniyorum biz 10 ay üzerinden hesap yaptık.

Cumartesi günleri eğitime gelecek öğrencilerimizin hesabını da yaparak çıkardık ama bizim okulların vermiş olduğu fiyatlarla ilgili herhangi bir haberimiz yok. Bizim için bu geçerli velilerden istirhamım var bu paranın üzerine herhangi bir para ödemesine girerlerse o iş okula aittir bizim bilgimiz dışındadır. Biz 25 kilometreye kadar fiyat vermişiz onun dışında 25 kilometrenin üzerinde olursa istediği fiyatı servisçi arkadaşımız alır ama bunun dışında herhangi birileri velileri çağırıp da pazarlık yapmaya hakkı yok, net konuşuyorum böyle bir şeyde varsa ödemeyin” dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Şubede görevli Komiser Samet Taştan; Servis şoförlerinin trafik kurallarına uyması gerektiğini söyleyerek, cam filmi kullanımının istenmediğini ifade etti. HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol