Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Prof.Dr.Bilal Çoban’ın Seçim İletişim Merkezi Açılışı Mitinge Dönüştü

ELAZIĞ TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI…

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, tarafından il merkezinde açılışı yapılan Seçim İletişim Merkezi adeta miting havasında gerçekleşti. Ramazan ayı, soğuk hava ve yağmura rağmen kadınlı, erkekli her yaştan binlerce vatandaş alanı doldururken ‘Bilal Çoban’ tezahüratları semalara yükseldi. Yoğun kalabalık içerisinde açılışın yapılacağı alana 10 dakikada ancak gelebilin Çoban yoğun kalabalığın tezahüratı altında bir konuşma gerçekleştirdi.

 

ÇÖZÜM BİZDE, ŞEHRİN KURTULUŞ PLANINI BİZ YAZDIK…

Çoban vatandaşlara yaptığı coşkulu konuşmada, 13 yıllık siyasi mücadelesinde toplumdan hiç uzaklaşmadan ilçe, köy, merkez demeden her sofrada yer aldığını vurgulayarak, “Son olarak, 2019 yılında Elazığ Belediye Başkanlığı seçimini az bir oyla kaybettim. Ancak, bir sonraki gün şehrime hizmete devam ettim. Çünkü, bu şehrin insanı bize güvenerek binlerce oy vermişti. Bu güvene layık olma adın mücadelemizden bir gün bile geri durmadık. Tam 13 yıldır bu şehrin sokaklarındayım. Bugün ise 28. Dönem milletvekilliği aday adayı olarak karşınızdayım. Bana sahip çıkın, bu şehre sahip çıkın. Çünkü bu şehri ve sizlerin sorunlarını bizden daha iyi bilen başka bir yapı veya aday adayı yok. Yerel Devlet Planlama Teşkilatı gibi çalıştık. Şehrin kurtuluş planını yazdık. İlçe ilçe sektör sektör her konuya vakıfız. Korkmayın desteklerinizi bizden esirgemeyin şehrin sorunlarının tümünün çözümü bizde.

 BİZE OY VEREN HİÇBİR VATANDAŞIMIZ PİŞMANLIK YAŞAMAYACAK…

Bugüne kadar onlarca proje ile karşınıza çıktım. Bu projelerin hiç birini sakamadık. Şeffaf bir şekilde her kesimle paylaştık. Çözümü için mücadele ettik. Sorunları dosyalara getirerek hem siyasilere hem ilgili makamlara taşıdık. Bazen basın üzerinden paylaştık. Bazen muhatabına elden götürüp teslim ettik. Bu şehrin sorunlarına çözüm talep ettik. Şahsım için değil bu şehir için sizler için bunları talep ettim. Sizlerin daha müreffeh bir geleceğe yürümeniz için tüm bu mücadeleleri verdik. Gücümüzün yettiklerini çözdük. Ancak sesimiz ve gücümüz buraya kadar. Biz bu şehrin çocuklarını hiç ihmal etmedik, birlikte olduk, cesaret vermeye çalıştık.  Bizim kuşak diye bir farkımız yok. Biz birbirimizi anlıyoruz. Aynı dili konuşuyoruz. Bu havada bu alanda 80 yaşındaki büyüklerimiz var. 10 yaşında annesiyle gelmiş kardeşlerimizi görüyorum. Gençler var bu alanda. Her birinizin beklentilerini sorunlarını biliyorum. Çünkü bunları yüz yüze defalarca konuştuk. Ben konuştum siz dinlediniz, siz anlattınız ben dinledim. Biz biriz. Bütün problemleri biliyoruz. Sadece gücümüz eksik. Bize güç verin. Bana destek verdiğinizde 14 Mayıs’tan sonra buna nereden oy verdim dedirtmem. Buna nasıl ulaşırım dedirtmem. Gelin bu şehrin kaderini birlikte yazalım.

 LİYAKATSİZ KİŞİLERE OY VERMEYİN…

Türkiye’de kartlar yeniden dağıtılıyor. Liyakatsiz kişilere oy vermeyin. Biz bu şehirde sahipsiz kalmayalım, güçsüz kalmayalım. Buna siz karar vereceksiniz. Verin vekaletinizi bana korkmayın. Bilgimiz de gücümüzde bu şehre de ülkeye de yeter. Korkmayın şehrin kurtuluş planı bizde. Biz bunu gizlemedik 380 sayfalık planı açıkladık. Elazığ nasıl üretim şehri olur, maden şehri olur, turizm şehri olur, eğitim şehri olur, su potansiyelini nasıl kullanır, tarımı ve hayvancılığı nerededir her sektörüne hakimiz. 1550 projeksiyon açıkladık bunlarla ilgili. Biz birikimimizle enerjimizle hazırlıklarımızla bugüne tam donanımlı olarak geldik. Bu ülke yedi düvelle mücadele veriyor. Sınırlarımızda cepheler var. İçeride ekonomik savaş veriyoruz. Geleceğin tam bağımsız Türkiye’si için mücadele veriliyor. Bu nedenle vekaletinizi herkese vermeyin. Çözüm getireceklere verin. Bu anlamda 2023 sadece rakamlardan oluşan bir olduğu değildir. Sadece Cumhuriyetimizin 100. Yılı değildir. Yeni bir döneme geçiliyor. Bu yeni dönemde Ülkemizin dünyada hak ettiği yeri alması ve ilimizin de bu süreçte hak ettiği yere yükselmesinde görev alacak kadroların bizlere nasip olmasını diliyoruz. Bu soğukta, yağışta ve mübarek Ramazan ayında uzak yakın demeden bu alanı dolduran binlerce kardeşime sesleniyorum; korkmayın bize sahip çıkın. Bu Aziz şehri hep birlikte hedeflediğimiz noktaya ulaştıralım” ifadelerinde bulundu.

MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof.Dr. Bilal Çoban yaptığı coşkulu konuşmanın ardından katılımcılarla birlikte İletişim Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. İletişim Merkezinde vatandaşlarla sohbet eden Çoban tebrikleri alarak vatandaşlarla fotoğraf çektirerek Elazığ’ın geleneksel lokumundan çam sakızı çoban armağanı diyerek vatandaşlara iftarlık dağıttı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol