Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

“Psikolojik Olarak Bitiğiz!”

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da derin üzüntülere yol açtı.

Depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken, yaralılarımızın tedavisi ülke çapında çeşitli hastanelerde devam ediyor. TFF 3. Lig temsilcilerimizden ES Elazığspor’da takım kaptanlarından Mesut Saray yaşanan süreci, takımın psikolojik durumunu değerlendirdi.

“ARTÇI DEPREMLER, PSİKOLOJİLERİ BOZUYOR

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremler sonrası hem kulüp tesislerinde, hem de evlerinde herhangi bir problem oluşmadığını belirten kaptan Mesut, “Allah’a şükür ne bizlerde ne de takımdaki kardeşlerimizin ailelerinde herhangi bir sıkıntı yok.

Olayın psikolojik boyutunu üzerimizden atamıyoruz sadece.

Artçı depremler oldukça psikolojik olarak dezenformasyon oluşuyor futbolcularda.

Futbola adapte olmamız zor bu süreçte. Biz takımın ağabeyleri olarak kardeşlerimize psikolojik olarak destek versek de futbolcularımız psikolojik olarak bitik.

Allah böyle bir acı bir daha yaşatmasın inşallah. Bizlere de en yakın sürede bu durumdan çıkma kudreti versin. Ülke olarak zor günler geçiriyoruz” ifadelerini

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol