Öne Çıkanlar haber GENEL elazığhaber23 Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Hemşerimiz Prof.Dr Bestami Özkayaya Önemli Görev

Bu haber kez okundu.

RAİF ÇİÇEK, “DEVLET BAHÇELİ BEYİ BİR GÜN ANLAYACAKLAR”

Düzenlenen yemeğe Raif Çiçek’in dostları katıldı. Yemekte yapılan toplantının ardından 1980’de İzmir’de Şehit edilen Nurettin Temiz’in mezarı ziyaret edildi.

MHP Elazığ Eski İl Başkanı Raif Çiçek düzenlediği yemekte yaptığı konuşmada; “Hadep partisinin ülkemizi parçalamaya yönelik açıkladığı tutum belgesine bir şey demeyen partilerin biz Hadep ile aynı yerde olmayız demelerinin bir anlamı yok.

Yine ahlaktan terbiyeden uzak bir sanatçı müsveddesinin Rabbimizin ilk yarattığı insan ve ilk Peygamberimize söylediği çirkin gerçek dışı cahilce ithamlarına ses çıkartmayan sözde Müslüman ve milliyetçi geçinen partilerin gerçek yüzlerini görmek için bu iki neden yeterlidir.

Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin mücadelesini anlamayanlar bir gün anlayacaklar.

Devlet Bahçeli’nin fedakarlığını cesur ve yiğitliğini bu ülkenin gelecek nesilleri tarihe altın harflerle yazacaklar.

Kişisel menfaatleri bir kenara bırakarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü, müreffe, huzurlu bir Türkiye’nin oluşması için verdiği destekten dolayı minnettarız şükranlarımızı sunuyor Rabbimden kendisine sağlıklı hayırlı uzun ömürler diliyorum.

Değerli kardeşlerimi de Allah’a emanet ederim.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol