Öne Çıkanlar haber Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Hemşerimiz Prof.Dr Bestami Özkayaya Önemli Görev DEVA Partisinde İl Başkanı Görevden Alındı  UEFA

Bu haber kez okundu.

RAİF ÇİÇEK, SEMİNERDE GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Ülkü ocakları Elazığ il başkanlığında düzenlenen seminerde gençler Eski MHP Ve Ülkü Ocakları Başkanlarından Raif Çiçek ile buluşma imkânı buldu. Seminere Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Reha Talha Aygen ve gençler katıldı.

Gençlere bilgi veren Raif Çiçek yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi, tarihimizden aldığı ilham ve güçle istiklal ve ikbalimizin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin teminatıdır. Aziz milletimize yönelik her türlü tehdide karşı kararlılıkla mücadele etmektedir. İnanıyor ve biliyoruz ki başta terör örgütleri olmak üzere ülkemizin, istikrar, barış ve huzurunu tehdit eden her türlü karanlık odaklara karşı geçmişte olduğu gibi bugünde mücadelemiz devam etmektedir. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin, terör örgütlerince kandırılmasına, uyuşturucu tacirlerince zehirlenmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Günümüzde bilim ve teknolojik gelişmelerle birlikte ortaya çıkan en çokta gençlerimizi hedef alan kirli yapı ve projelere karşı mücadele edeceğiz. Gençlerimizin ahlaki değerler temelinde iyi bir eğitim almaları, geleceğe güvenle bakan, milli ve manevi değerlerin şuur ve idrakinde güçlü bir birey olmaları için her türlü desteği sağlamak için çalışacağız.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol