Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi 23 Nisanda çocukları ağırladı. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Saha Komiserleri Vizeleri Tamamlandı

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Saha Komiserleri Derneği Elazığ Şube Başkanı Sami Türkmer konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Elâzığ Şubesi başkanı Sami Türkmen tarafından yapılan açıklama da, 2023-2024 Futbol sezonunda İl ve İlçelerde oynanacak Futbol müsabakalarında görev yapacak saha komiserlerinin isim listesi Türkiye futbol federasyonuna bildirilerek vizeleri tamamlanmış bulunmaktadır.

Saha içerisinde zor şartlarda görev yapan saha komiserlerinin maddi acıdan çok cüzi ücret karşılığındabu görevi üstlendikleri belirtilerek,  bizler gönüllük esasıyla bu görevi ifa ederken tek amacımızın ilimiz ve Türk futboluna hizmet olduğunu belirtmek isteriz.

2023-2024 sezonu ile ilgili olarak ilimizde amatör futbol müsabakalarının başlama tarihi henüz belli olmamasına rağmen biz Türkiye futbol federasyonu Elazığ saha komiserleri derneği olarak maçlar yarın başlayacakmış gibi görevimize hazırız. SPOR SERVİSİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol