Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

SANATÇILAR ELAZIĞ’DA SİNEMASEVERLERLE BULUŞTU

Mahzen Yapımcılığında Burak Kuka’nın yönettiği film için kendi ekibiyle Elazığ’a gelen sanatçılar hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşırken hatıra fotoğrafı çektirip basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Burak Bulut hikayesinde hayatlarından kesintiler içeren ve tanınma hikayesini anlatan film için “İyi ki geldiniz. İyi ki buradasınız. İyi ki bizi burada yalnız bırakmadınız. Bu yola çıktığım nice arkadaşlarımla bu filmi yaptık. Çok güzel olduğuna inanıyoruz. Gerek Elazığ’da gerek Kahraman’da gerek İstanbul’da çekimlerimiz oldu. Gerçekçiliğe önem vermeye çalıştık. İnşallah sizde izlediğinizde beğenirsiniz. Başımızdan geçen talihli talihsiz bütün olayları yansıtmaya çalıştık. İyi ki varsınız” dedi. Halk Galasına katılan bir diğer sanatçı Kurtuluş Kuş ise “Dün kendi memleketimdeydim. Burası da benim memleketim. Elazığ’a geldiğimde kendi memleketime gelmiş gibi oluyorum. Çünkü kardeşlerim ve dostlarım beni öyle ağırlıyorlar. Şuanda burada olmaktan o kadar mutluyum ki iyi ki varsınız. İyi ki yalnız bırakmadınız. Çok teşekkür ederim” dedi. İkilinin keşfedilmesinde büyük bir emeği olan prodüktör Tolga Aykut ise “Elazığ bizim için çok değerli. Çünkü yol arkadaşımız Burak’ın şehri. Burada olmaktan çok mutluyuz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol