Öne Çıkanlar elazığyerelhaber google SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber

Bu haber kez okundu.

“Sayımız Her Geçen Gün Artacak!”

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Elazığspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, yeni sezon hazırlıklarını devam ettirdiklerini, kampta ki oyuncu sayısının her geçen gün artış göstereceğini belirtti.

Transfer çalışmaları kapsamında anlaşma sağladıkları ancak henüz imza attırılmayan futbolcuların yanında görüşme halinde oldukları oyuncular olduğunu aktaran Elazığspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel; “Yeni sezon hazırlıklarımızı şu anda 18 futbolcu ile sürdürüyoruz. Yönetim Kurulumuzun yaptığı transfer çalışmaları kapsamında anlaşma sağladığı ancak henüz imza attırmadığı futbolcuların yanında görüşme halinde olduğu ancak küçük pürüzlerin aşılması için çalışmalarını sürdürdükleri birkaç futb olcu daha var. Bu çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacak ve bu arkadaşlarımızda bu kampa katılacaklar.” dedi.

*İSTEK VE HEYECAN BENİ MUTLU ETTİ

Dinçel; “Sezonun birinci etap hazırlık kampı çalışmalarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. 10 Temmuz’da başlattığımız bu çalışmalarımız 24 Temmuz’a kadar devam edecek. Ardından il dışında planladığımız 2. Etap hazırlık kampımız başlayacak. Sezonun 3. Etap hazırlık kampını da il dışında yapacak sonra tekrar tesislerimize döneceğiz. Sezon başı olmasına karşılık şu anda futbolcularımızda gördüğüm istek ve heyecan beni mutlu etti. Aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarımız ile birlikte lige kadar çok yorucu çalışmalar yapacak ve lige hazır hale gelmiş olacağız. ”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol