Öne Çıkanlar DEPREM 23 Nisanda çocukları ağırladı. komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ Elazığda

Bu haber kez okundu.

Şehidimiz Gözyaşlarıyla Uğurlandı!

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Elazığlı Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, Ankara’da düzenlenen resmi törenle son yolcuğuna uğurlandı.

Pençe - Kilit Operasyonu bölgesinde 9 Ağustos’ta teröristlerle açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın naaşı Hakkari’deki askeri törenin ardından Bala’ya getirildi.

Bala Merkez Cami’sindeki cenaze törenine Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, eski cumhurbaşkanı yardımcısı Ak Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Elazığ Milletvekilleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve çok sayıda askeri ve emniyet personel ile Altınbaş’ın ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehidin ay yıldızlı bayrağa sarılı naaşı, Cuma namazını müteakip kılınan namazın ardından defnedilmek üzere Bala Şentepe Mezarlığı’na götürüldü.

Cenaze namazı sırasında şehidin annesi Tülay Altınbaş ve akrabaları güçlükle ayakta durdu. Kılınan cenaze namazının ardından şehit Altınbaş’ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, silah arkadaşlarının omzunda top arabasına taşındı. Şehidin naaşı, 2012’de kalp krizi sonucu vefat eden polis babası Kadir Altınbaş’ın kabrinin yanına defnedildi.

Günışığı ve Yeni Ufuk Gazetesi olarak Şehidimiz Fatih Uğur Altınbaş’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol