Öne Çıkanlar elazığyerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi DEPREM teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANILDI

Marmara Eğitim Kurumları 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle alışılmışlığın dışında farklı ve anlamlı bir etkinlik düzenledi. Her yıl kutlama etkinlikleri yapılan 24 Kasım da bu yıl anma etkinlikleri yapıldı.

 DİLARA MENGÜNOĞUL

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında şehit olan öğretmenler anısına fotoğraf sergisi açıldı. Sergiye kamu kurum müdürleri, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Sergi ile şehit öğretmenlerin hatıralarının yaşatılması amaçlandığı kaydedildi.

"VATANI UĞRUNA ŞEHİT OLAN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE YAD EDİYORUM"

Şehit öğretmenleri anmak için sergi her yıl sergi düzenlediklerini aktaran Eğitimci, Eral Sarıkamış; "Bizler kurum olarak şehit öğretmenlerimizi unutmadık onları her yıl yad ediyoruz. Genelde öğretmenler günü kutlanırdı, bu kez anıldı. Öğretmenlerimiz bizim için çok değerli ve tabi şehit olmuş öğretmenlerimiz de aynı şekilde Bu kutlu günü bu kutlu mesleği yapan ve bu kutlu mesleği yaparken vatanı uğruna şehit olan şehitlerimizin hepsini rahmetle yad ediyorum" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol