Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şerifoğulları: “28 Mayıs’ta Güçlü Yolculuğumuzu Başlatacağız”

Haber :Dilek Yıldırm

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, pazar günü gerçekleştirilecek seçimlere yönelik çalışmaları doğrultusunda şehrin dört bir yanında ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları, AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ile birlikte Doğukent Mahallesi, Ahmet Yesevi Caddesi esnaflarını ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşların yoğun bir teveccüh gösterdiği Başkan Şerifoğulları ve Öz, 28 Mayıs Seçimleri için destek istedi.


28 Mayıs Seçimleri'nde çok net bir zafere ulaşacaklarına inandıklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Hemşehrilerimiz, 14 Mayıs Seçimleri'nde Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek verdi.

Her bir hemşehrime ülkemizde istikrarın sürmesi, kazanımlarının devam etmesi için ortaya koydukları güçlü duruştan dolayı teşekkür ediyorum.

İnanıyorum ki Elazığ’ımız 28 Mayıs Seçimleri'nde de çok güçlü bir destekle Cumhurbaşkanımızın yanında yer alacaktır. 21 yıldır eser ve hizmet siyasetiyle ülkemizin rotasını güçlü yarınlara çeviren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 13. Cumhurbaşkanımız olacaktır. 85 milyon hep birlikte ülkemiz için geleceğimiz için yepyeni bir dönemin kapılarını açarak en büyük hayalimiz olan büyük ve güçlü Türkiye ideali yolculuğumuzu başlatacağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol