Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı gayrimenkul  elazığspor tff

Bu haber kez okundu.

Şerifoğulları Müjdeyi Verdi!

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın desteğiyle hayata geçirilecek Minibüsçüler Sitesi’nin temeli atıldı. Başkan Şerifoğulları müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

TEMELİ ATILDI

Başkan Şerifoğulları, Elazığ Esnafının ihtiyaçları gözetilerek Asri Mezarlığının yan tarafında inşa edilmesi kararlaştırılan Minibüsçüler Sitesi’nin temeli atıldığı bildirerek, esnafa ve şehir için hayırlı olmasını diledi.

ŞERİFOĞULLARI: 3 AYDA ESNAFIMIZA TESLİM EDECEĞİZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, minibüsçüler sıkıntısını gidermek adına söz verdiklerini ve bu sözü yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını belirleterek,  “İlimizde daha önceki süreçte traktörcülerin istemiş olduğu Traktörcüler Sitesi’ni yapıp bitirip esnaflarımıza teslim etmiştik. Yine Elazığ’ın en büyük problemlerinden bir tanesi olan Minibüsçü esnafımızın çok sıkıntı yaşadığı özellikle Mustapaşa ve Rüstempaşa Mahallerinde bina altlarında sağlıksız ortamlarda faaliyetlerini yürütmekteydiler. Bizler geçen yıl esnaf kardeşlerimizle, oda başkanımız bir araya gelip esnaf kardeşlerimizin bu sorununu çözebilmek adına söz vermiştik bir taahhütte bulunmuştu. Bugün Allah’a hamdolsun bu taahhüttü yerine getirmenin gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Esnafımız artık Karşıyaka Mahallesi’nde 10 dönümlük alan üzerinde 26 dükkândan oluşacak Minibüsçüler Sitemizin temelini bugün hep birlikte gururla attık. Ben esnafımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah çok kısa süre içerisinde 3 aylık bir süre zarfından da bu yapıyı bitirip inşallah esnafımıza teslim edeceğiz. Esnafımız o sağlıksız ortamlardan, bina altlarından kurtulup burada site halinde faaliyetlerini yürütecekler” dedi.

ALBAYRAK: “BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI BİZLERE SAHİP ÇIKMIŞTIR”

Esnaf ve Sanatkârlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın esnafın sürekli yanında olduğunu belirterek desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Biz aday olduğumuz zaman bazı arkadaşlarımıza söz vermiştik. O gün geldi çattı Şahin Başkanımın desteğiyle beraber bugünü getirdik, yürüttük. Sağolsun her zaman esnafın yanında olmuştur her zaman esnafın yanında da olacaktır, Elazığ’ımız yüz akıdır Allah ondan razı olsun. Devamlı bizlere sahip çıktığı için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

GÜVERCİN: “BAŞKANIMIZ BİZE SÖZ VERDİ”

Minibüsçüler ve Kamyonetçiler Kooperatif Başkanı Seyfullah Güvercin, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na taleplerini geri çevirmediği için teşekkür dileklerini ileterek,  “Sayın Şerifoğulları başkanıma çok teşekkür ediyorum daha öncesinde bize çok söz verip de bu sıkıntımızı gidermeyen belediye başkanlarından sonra bu başkanımız bize söz verdi ve Galericiler Sitesi yapımı için bütün çalışmaları tamamlamış. Biz kendisine ve Oda Başkanımız Sayın Hakan Bey’e çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun Elazığ için hayırlı olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol