Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem  elazığ

Bu haber kez okundu.

ŞERİFOĞULLARI’NDAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve ÜNİAK (Üniversiteli Akil Öğrenciler) üyeleri de eşlik etti.

Fırat Üniversitesi Kütüphanesinde ders çalışan öğrencileri ziyaret eden ve bir bir masalarına giderek selamlayan Başkan Şerifoğulları, onların talep ve önerilerini dinledi, derslerinde başarılar diledi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “GENÇLERİN FİKİR VE GÖRÜŞLERİ BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Ziyaretleri esnasında il gençlik kolları ÜNİAK birimi tarafından özenle hazırlanan kumanyalardan öğrencilere ikram eden Başkan Şerifoğulları, gençlerin her zaman yanında olduklarını, onların fikir ve görüşlerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Özellikle il dışından gelen öğrencilerin huzur ve konforunun kendileri için çok kıymetli olduğunu vurgulayan Başkan Şerifoğulları, onlara daha kaliteli bir eğitim hayatı sunmak için Elazığ Belediyesi olarak ücretsiz internetten dijital Kütüphaneye, ulaşımdan sosyal etkinliklere birçok hizmeti hayata geçirdiklerini aktardı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “ÖNERİ VE PROJELERİNİZİ MUTLAKA BİZLERLE PAYLAŞIN”

Öğrencilik yıllarının değerlendirilmesi gereken en önemli zaman dilimlerinden olduğunu aktaran Başkan Şerifoğulları, özellikle şehrin geleceği adına öğrencilerin varsa fikirleri, önerileri ve projeleri mutlaka kendileriyle paylaşabileceklerini, her zaman onları dinlemeye hazır olduğunu aktardı.

Öğrencilerde Başkan Şerifoğulları’na gösterdiği ilgi ve özen için memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol