Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Siyaset Sahnesi Oldukça Hareketlendi

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri öncesi, siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verdi. Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruları devam ediyor. 14 Mayıs’ta yapılacak Genel Seçimlere 2 aydan az bir zaman kala Elazığ’da milletvekilliği için aday adayı listeleri belli olmaya başladı.   14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için siyasi partilerde hareketlilik sürüyor. Milletvekilliği aday adaylığı başvuruları partilerin genel merkezinde ve online olarak gerçekleştirilirken, parti il binalarında da hareketlilikler yaşanıyor.

* ADAY ADAYLARI LİSTEYE GİRMEK İÇİN GAYRET GÖSTERECEK.

Siyasi partilerde milletvekilliği aday adaylığı başvuruları alınırken, isimler netleşmeye devam ediyor. 
AK Parti'de aday adaylığı başvuruları online olarak gerçekleştirilirken İl Başkanlığı'nda da yoğunluk yaşanıyor. Aday adayları bir yandan başvuru evraklarını teslim ederken, bir yandan da partililere kendilerini tanıtıyor.  Elazığ’da milletvekili aday listesinde yer almak ve yeni dönemde mecliste bulunmak isteyenler oldukça hareketli günlerin yaşanmasına etkili oluyor. Siyasette önümüzdeki haftadan hareketliliğin daha da artması bekleniyor. Müracaat sürelerinin sona erecek olması ile birlikte aday adayları parti teşkilatları ve kamuoyuna kendilerini anlatmaya devam edecek. Ziyaretlerini sıklaştıracak aday adayları listeye girmek için gayret gösterecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol