Öne Çıkanlar yerelhaber elazığhaber Elazığspor elazığ haber O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı

Bu haber kez okundu.

Siyaset Üstü Şehri Yönetmek

HABER: DİLEK YILDIRIM

Akıllı Şehirler ve Akıllı Belediyecilik uygulamaları adlı panel Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer'in Moderatörlüğünde ETSO Konferans salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi…

Bilgi Güvenliği Derneği tarafından ve Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer'in moderatörlüğünde Akıllı şehirler ve Akıllı Belediyecilik Uygulamaları adlı panel büyük ilgi gördü.

KATILIMCILARDAN KEYNOTE SUNUMLAR

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda saat 09:30’da gerçekleştirilen panelde keynote konuşmacılarından; ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Taha Yücel, ASELSAN Akademi Direktörü Prof. Dr. Abdurrahman Akyol, Elektrik Mühendisleri Odası Ankara İl Başkanı Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arzuhan Burcu Gültekin ve Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhsin T. Gençoğlu akıllı şehir ve belediyecilikle ilgili keynote sunumları yaptı.

KEYNOTE SUNUMLARA KATILIMCILARDAN İLGİ

Akıllı Şehirler ve Akıllı Belediyecilik Uygulamaları isimli panel alanında uzman kişilerin yer aldığı keynote sunumlarını katılımcılarla birlikte il ve ilçe belediye başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Salonun etkinlik sonuna kadar dolu olması geleceğin mimarı akıllı uygulamalar olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

YOĞUN KATILIMDAN DOLAYI 2. ETKİNLİK ASELSAN TARAFINDAN SÖZ VERİLDİ

Katılımın yüksek olduğu panelde ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Taha Yücel memnuniyetini dile getirerek “güvenilir ve aziz şehire tekrar etkinlik düzenleyerek belediyelerimize ve öğrencilerimize katkılarda bulunmak isteriz. Üniversitemizi de paydaş yaparak geleceğe dair akıllı şehirler planlamalarına katkı sağlamak doğru olur” Dedi.

SİYASET ÜSTÜ ŞEHRİ YÖNETMEK

Moderatörlüğünü Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi. Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer gazetemize yapmış olduğu açıklamada, “Bu panele siyasi kimlik gözetmeksizin tüm il ilçe belediye ve parti başkanlarını davet ettik. Siyaset üstü şehri yönetme birlikteliğini yaşadık. Belediye meclis üyelerimizin de katılımları bizleri memnun etti. Amacımız şehrimize katkıda bulunmak. Şehrinizin gelişimi ve değişimi bizleri her zaman memnun eder. Bugün bu salonu dolduran değerli protokol üyelerine, il ve ilçe belediye başkanlarına, parti il başkanlarına, akademisyenlere, gazeteci ağabeylerimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederim. Şehrimiz için çalışıp üretmeye devam edeceğiz. Bu memlekete faydası olan herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol