Öne Çıkanlar ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ son yolculuğuna uğurlandı Keleştimur Ya Hafriyat

Bu haber kez okundu.

Sokaktaki Gençliğin Hali!

ÖZEL HABER: GÜLÇİN TURGUT

Elazığ’da uyuşturucu madde etkisinde olan gençlerin içler acısı objektiflerimize yansırken, vatandaşlar ise gazetemiz aracılığıyla yetkililerden yardım beklediklerini söylediler.

Son zamanlarda ülke genelinde gençlerin uyuşturucu madde kullanımında artış gözlenirken Elazığ’da da gençlerin uyuşturucu madde kullanımında ki artış dikkat çekiyor.  Elazığ Merkez Mahallelerinde gazetemizin objektiflerine yansıyan görüntüler, madde kullanımının tehlikesinin ulaştığı boyutları ortaya koydu.

GÖRÜNTÜLER TEHLİKENİN BOYUTUNU GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR

Ucuz olduğu için özellikle gençler arasında kullanımı giderek yaygınlaşan sentetik uyuşturucu tehlikesi bir türlü bitmiyor. Elazığ Köfteciler Sokağı ve Mezre Ortaokulu Üstünde gündüz vakti çekilen görüntüler tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyor. Ortaya çıkan görüntülerde sentetik uyuşturucu madde kullanan ve yaşları çok küçük olan çocukların kendinden geçtiği anlar görülüyor.

MAHALLE SAKİNLERİ, RAHATISIZ

Görüşlerini aldığımız mahalle sakinleri, uyuşturucu bağımlılarının sokakları mesken edinmesinden rahatsız olduklarını çocuklarını korktukları için evden dışarıya çıkmalarına izin vermediklerini, okula gidip geldiklerinde de oldukça kaygılandıklarını dile getirdiler.

YETKİLERE ÇAĞRI

Kentin birçok mahallesinde benzeri manzaralar göze çaparken, halk bir an önce gerekli tedbirlerin alınması için gazetemiz aracılığıyla yetkililerden yardım beklediklerini söylediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol