Öne Çıkanlar elazığyerelhaber SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber yeniufuk elazığyeniufuk

Bu haber kez okundu.

“Solbek ve Forvet Takviyesi ile Transferi Sonlandıracağız!”

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 3 Gen Holding Elazığspor’da iki oyuncu transferi ile kadro yapılanmasının tamamlanması planlanıyor.

3 Gen Holding Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Çayır, “Yeni sezonda şampiyonluk için mücadele verecek bir kadro yapılanmasına gittik. Yaptığımız transferleri ile iyi ve güçlü bir takım kurduk. Ancak uzun lig maratonunda kadro sıkıntısı yaşamamak adına bir sol bek bir de forvet oyuncusu transfer ederek bu çalışmamızı bitirmeyi amaçlıyoruz. Bu oyuncularımız alternatif olarak alınacak. Kadromuzun derinliğinin olması hem rekabet ortamı oluşturacak hem de sakatlık veya cezalı olunması durumunda kadro zafiyeti yaşanmayacak.” dedi.

 *“HAZIRLIKLAR ŞAMPİYONLUK İÇİN”

Çayır, “Takımımızın lige hazırlanması süreci iyi geçti. Teknik Heyetimiz yeni oluşan bir kadronun uyumunu sağlamak adına bol miktarda hazırlık maçı oynattı. Kartepe Kampı’nda oyuncularımızın iki dönem bir arada olması birbirlerini tanımalarına katkı sağladı. Hazırlıklarımızın tümü inşallah şampiyonluk için. Bu sezon hedefimize ulaşmanın mücadelesini vereceğiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol