Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

Sönmez’in Partililere Seslenişi Kalabalık Bir Mitinge Dönüştü

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez Seçim Koordinasyon Merkezi’nde bir konuşma yaptı. Kalabalığın fazla olması nedeni ile SKMN önünde gerçekleşen konuşma mitinge döndü.

 Yüzlerce vatandaş ve partilinin hazır bulunduğu programda İYİ Parti Milletvekili Adayı İrfan Sönmez gündeme damga vuracak açıklamalarda bulundu.

SEÇİMLERDEN İYİ PARTİ ZAFERLE ÇIKACAK

Coşkulu kalabalığın tezahüratlarıyla konuşmasına başlayan Sönmez, seçimlerden büyük bir başarı ile çıkacaklarını söyledi. Saha çalışmalarında İYİ Parti’ye büyük bir ilginin olduğunu belirten Sönmez, hedeflerinin en az iki vekille meclise girmek olduğunu belirterek, 15 Mayıs’ın Türkiye ve Elazığ için çok büyük ve güzel değişimlerin başlangıcı olacağını söyledi. Sönmez’in konuşmasından satırbaşları şöyle:

Yapılan tüm kamuoyu yoklamaları İYİ Parti’nin Elazığ’da büyük bir zafer kazanacağını söylüyor.  Türkiye'nin hangi noktalara gittiğini görüyorsunuz. Ülkeyi yönetenler artık size vaatte bulunamıyorlar. ‘Enflasyonu düşüreceğiz’ diyemiyorlar. Pahalılığın nasıl önüne geçeceğini ifade edemiyorlar.  Bu yönetim krizinden Türkiye'nin nasıl çıkacağını söyleyemiyorlar.

SIKIŞINCA TÜRKİYE GİDECEK DİYORLAR, SİZ GİDERSENİZ BU MEMLEKETE ADALET, HUZUR, BARIŞ GELECEK

Ellerinde ülke faydasına söyleyecekleri tek bir söz kalmayınca, durup HDP diyorlar, FETÖ diyorlar. Biz gidersek PKK gelecek, biz gidersek biz gidersek Türkiye kötüye gidecek’ diyorlar. Hayır, siz giderseniz, bu memlekete adalet gelecek, siz giderseniz bu memlekete hürriyet gelecek, doğruluk gelecek, huzur gelecek

İktidarda kalmak için çirkin, ayrıştırıcı her yolu deniyorlar. Biz iktidara gelmek için vatandaşımızı birbirine kırdırmayacağız. Biz, bize oy veren iyi, bize oy vermeyen hain bir mantığı ile hareket etmedik,  etmeyeceğiz. Bu ülkenin her rengi bizimdir, her ferdi bizimdir. Alevi’si bizimdir, Sünni’si bizimdir, Türk’ü, Kürt’ü, Zaza’sı ve diğer renkleri bizimdir. Asıl bölücülük, vatandaşın yarısını hain ilan etmektir. Ümit var olun. Onlar tükendiler. Biz bu ülkenin mafya metotları ile yönetilmesine izin vermeyeceğiz. Bu ülkeye adalet getireceğiz. Ülkede kişi, ideoloji ayırt etmeksizin adaleti herkes için getireceğiz. Bu güne kadar mülakat adı altında hakları gasp edilen milyonlarca gencimiz için adalet getireceğiz

İKTİDARA GELDİĞİMİZDE, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI, SAĞLIK BAKANLIĞI, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE EKONOMİ BAKANLIĞI PARTİMİZİN YÖNETİMİNDE OLACAK

Biz fakir fukara çocuklarının hakkını bu haramzadelere yedirmeyeceğiz. Buradan Elazığ'a çağrı yapıyorum. 15 Mayıs'ta başka bir Türkiye'ye uyanacağız. Partiler arasında gerekli görüşmeler anlaşmalar yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı İYİ Parti'nin, Sağlık Bakanlığı İYİ Parti'nin, İçişleri Bakanlığı İYİ Parti'nin, Ekonomi Bakanlığı İYİ Parti'nin yönetiminde olacak. Liyakatli kadrolarla, işinin ehli kadrolarla en iyi şekilde yürütülecek.  Yani işiniz düştüğünde bize geleceksiniz. Bizler her vatandaşımızın istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hizmet edeceğiz,

SAKIN BUNLAR GİTMEZ DİYE KORKULARINIZIN ESİRİ OLMAYIN, SEÇİMLERDEN SONRA TIPIŞ TIPIŞ GİDECEKLER

Sakın, bunlar gitmez diye korkularınızın esiri olmayın. Hele bir seçimi alalım, onları tıpış tıpış göndereceğiz. Erdoğan'ın tehditleri korkaklara söker. Erdoğan'ın tehditleri başkalarına söker, bize hiçbir tehdit sökmez. Biz buraya çiçek bahçelerinden gelmedik, biz buraya hapishaneden geldik, idam sehpalarından geldik. Diz çökmeyiz. Sakın sizi umutsuzluğa sevk etmek isteyenlere inanmayın. Anketler elimizde Elazığ 2. büyük partisi İYİ Partidir. Ama biz birinci parti olmalıyız. Elazığ’ı biz yönetmeliyiz, sizler yönetmelisiniz. Bir haftamız kaldı kapı kapı dolaşacağız, herkese gideceğiz. Kırmadan, incitmeden onlara hakikati anlatacağız. Türkiye'nin nasıl soyulduğunu anlatacağız.

BİZİM DÜZENİMİZDE HİÇ KİMSE KHK İLE KAPI ÖNÜNE BIRAKILMAYACAK, BİZ YARGIYA HAVALE EDECEĞİZ

Bu ülkenin temel problemlerinden bir tanesi adaletsizliktir. Darbe yapandan hesap sormayacaksınız, silahını milletine çevirenden hesap sormayacaksınız, yukarıdakilerden hesap sormayacaksınız. Aşağıdaki garibanları, çocuğunu okullara gönderenleri, gazete alanları, bankaya para yatıranları hapishaneye göndereceksiniz. Kanun hükmünde kararname ile hakkında hiçbir soruşturma olmadan insanları işsiz bırakacaksınız. Biz bu işleri yargıya havale edeceğiz. Bizim düzenimizde hiç kimse KHK ile kapı önüne bırakılmayacak, yargıya havale edeceğiz.

ERDOĞAN!! SENİ SOĞANA FEDA ETMEYECEĞİZ, ÇÜNKÜ SOĞAN ÇOK PAHALI

Bu gün soğan, patates gibi insanların en çok gereksinim duydukları sebzelere insanlar ulaşamaz hale gelmiş. Et, tavuk süt bunlar artık neredeyse lüks tüketim malzemesi haline gelmiş. Ama Erdoğan çıkıp diyor ki; ‘beni soğana helal feda mı edeceksiniz’ Erdoğan!! Hayır, seni soğana feda etmeyeceğiz, soğan çok pahalı çünkü.

BUNDAN SONRA DEVLETTE LİYAKAT OLACAK

İnsanlarımızı bu kadar zor koşullarda yaşamaya mahkûm eden bu iktidar, şimdi çıkmış Türkiye elden gidecek diyor. Gençlerimiz iş bulamazken, yağcıya,  dalkavuğa 5 maaş veriyorsunuz, 6 maaş veriyorsunuz. Bu adalet midir?  Bizim çocuklarımız işsizken, yeteneksiz, vasfı olmayan insanları koyuyorsunuz. Sonra devlette hiçbir işimiz yapılmıyor. Bundan sonra devlette liyakat olacak.

ADALETSİZ KALKINMA PARTİSİ İLE YENİDEN REFAH PARTİSİ KADINLARIMIZIN HAKLARI ÜZERİNDE PAZARLIĞA OTURMUŞ

Sadece evlerimizde, gönüllerimizin sultanı olan kadınlarımız toplumun her kademesinde büyük saygı görecek. Adaletsiz Kalkınma Partisi ile Yeniden Refah Partisi'nin yaptığı anlaşmalardan bir tanesi 6284 sayılı yasayı değiştirecekler. Bu yasa kadınlarımızın sigortasıdır. Bu yasayı kaldırdınız mı kadınlarımızın hukuk karşısında savunmasız hale getireceksiniz. Biz İYİ Parti olarak hukuk karşısında kadınlarımızı güçlendireceğiz. Aile yapısının bozulmasına, kadınlarımızın ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmesine müsaade etmeyeceğiz .’’

Biz bu ülkenin birlik, kardeşlik ve birliğinin garantisiyiz. PKK ile müzakere eden, başkanlık pazarlığı yapanlar, Hüda Par la pazarlık yapanlar bizim milliyetçiliğimizi sorgulayamazlar. Biz bu milletin sigortasıyız. Bu milletin bayrağı, milletin bayrağı değildir Türk milletinin bayrağıdır. Milletimizin adı milletimiz değil, Türk milletidir. Bunları bile konuşmaya söylemeye cesareti olmayanların bize milliyetçilik  dersi vermeye hakkı yoktur. Daha düne kadar ülkücüler ırkçıdır demiyor muydu? Daha düne kadar milliyetçilik ayaklarımın altında demiyor muydu? Şimdi kimin haddinedir bizlerin milliyetçiliğini sorgulamak.

Son günlerde camileri siyaset meydanı haline getirdiler. Camiler kutsalımızdır, camiler Allah'a yöneldiğimiz mekanlardır. Camiler başımızın üstünde, siyasetin üstünde tutmamız gereken alanlardır. Kim ki camide siyaset yapıyorsa o bir dine kötülük yapıyordur. İslam bizim dinimizdir, İslam parti dini değildir. İslam o kadar büyük bir dindir, o kadar kutsal bir dindir ki herhangi bir partiye sığmayacak kadar büyüktür. İslam'ı ona musallat olanlardan kurtaracağız. AK Parti'nin istismarından kurtaracağız. Onu layık olduğu yerde koruyacak, mücadele edeceğiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol