Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Stadyum 'kimin’ polemiği sürüyor!

Kamuoyuna Duyuru;

Yapımı tamamlanan ve 7 Mayıs itibariyle kapılarını cefakar Elazığspor taraftarlarına açacak olan Yeni Elazığ Atatürk Stadyumumuza ayak basacak olmanın heyecanı içerisinde olduğumuz bugünlerde, ilimizin bir diğer takımı Elazığ Futbol Kulübü başkanı Sayın Tuncay Kaymak’ın kulüp resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayı hayretler içerisinde takip ettik.

Sayın Başkan Tuncay Kaymak, anlayış çerçevesinde bizlerle görüşülseydi, Doğukent stadın da oynayabileceklerini belirtmiş, kendileriyle görüşülmediği içinde her platformda haklarını arayacaklarını ifade ederek haktan hukuktan ve adaletten bahsetmiş!

Keşke Sayın Başkan bu kadar kendinden emin bir şekilde haktan, hukuktan ve adaletten bahsedeceğine, geçtiğimiz sezon başında transfer yasağı bulunan kulübümüzün Elazığlı futbolcularına teklif yapıp ikinci yarı kendi kulüplerinde oynamaları için sürekli futbolcularımızın aklını karıştırmasından bahsetseydi.

Sayın Başkanın, “Kardeş kulübümüz, her zaman varlığıyla gurur duyduğumuz Elazığspor Kulübümüz” diyerek bu tür söylemlerle boş tribünlere oynadığını kendisine belirtmek isteriz. Sizler bizim hiçbir zaman kardeş kulübümüz olmadınız!

Neden mi ?

Çünkü kardeş dediğin, kardeş takımının futbolcularıyla sezon devam ederken, üstelik küme düşme potasında bulunurken gizli gizli görüşmeler yapmazdı! Sayın Başkan, Elazığ’da sadece Elazığspor konuşulur, sadece Elazığspor desteklenir.

Bunu 3 sezondur görmeniz lazımdı. 3 sezonda isim değişiklikleri, arma değişiklileri yaparak anlamanız gerekiyordu.

Eğer halen anlamadıysanız bizler sizlere her zaman seve seve anlatırız.

Sayın Başkan son olarak yine haktan, hukuktan ve adaletten bahsederek “Hodri Meydan” misali kalan son iç saha maçlarını ve gelecek sezondan itibaren de tüm maçlarını yeni stadyumda oynamak için girişimlere başladıklarını beyan etmiş! Sayın Başkan şunu iyi anlamalıdır ki; isim, arma ve renk değiştirerek 56 yıllık asırlık çınar şehrin gururu Elazığspor’umuz ile boy ölçüşemezsiniz.

Eğer ölçüşürseniz, uğruna cefalar çeken Büyük Elazığspor taraftarları haddinizi bildirir.

Daha önce dediğimiz gibi, Yeni Elazığ Atatürk Stadyumu sadece ve sadece Elazığspor’un olarak kalacaktır.

Kamuoyuna saygılarımla…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol