Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

SU TOPU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ELAZIĞ’da BAŞLADI

Anadolu Yıldızlar Ligi müsabaka takvimine göre Şehrimiz ev sahipliğinde 12 ilden katılan takımlarla gerçekleştirilecek olan Analig Su Topu Türkiye Şampiyonası gerçekleştirilen açılış seremonisiyle başladı.

Adana. Antalya, İzmir, Gaziantep, Kocaeli, Hatay, Nevşehir, Muğla, Bursa, Kayseri, Adıyaman ve Elazığ illerinde 8 Kız 8 Erkek takım 20-24 Temmuz tarihleri arasında Kapalı Olimpik Yüzme Havuz da müsabakalar oynanacaktır.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Etkinlikleri Daire Başkanı Hakan Bebek ve İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı konuşmalarının ardından müsabakalar başladı.

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; şunu ifade etmek istiyorum, yer altı ve yer üstü zenginlikleri ile Anadolu’nun köklü medeniyet şehirlerinden bir tanesi. Buradan antrenörlerimize, yöneticilerimize ve sporcularımıza bundan önce ki kafileleri misafirperverliğimizi göstererek karşıladık ve gönderdik yine aynı şekilde İl Müdürlüğü olarak buraya gelen misafirlerimize üstümüze düşeni yapacağız. Tabi, özellikle son Bir yıl içerisinde Elazığ’ı Şampiyona Şehri olarak nitelendirdik.

Bunu söylerken hakikaten Elazığ da 6 Türkiye şampiyonluğu, 4 Türkiye finali ve 12 Grup Şampiyonasıyla Yirminin üzerinde müsabakayı gerçekleştirdik.

Bu müsabakalara gerçekleştirmemiz de hem mesai arkadaşlarımızla hem de paydaş kurumlarımızla yaptık.

Türkiye Şampiyonasının Elazığ’da gerçekleşmesin de katkıları olan Bakanlığımıza ve Daire Başkanımız Hakan Bebek’e şükranlarımı sunuyor, Aziz Şehre Hoş Geldiniz diyorum, dedi.

EN YÜKSEK SPORCU KAPASİTESİNE SAHİP OLAN İLİMİZ ELAZIĞ

Daire Başkanı Hakan yaptığı konuşmada; Anadolu Yıldızlar Ligi şuan ülkemizde gerçekleştirilen spor organizasyonlarının parlayan yıldızlarından biri. İl Müdürlüklerimiz bünyesinde yer alan Antrenör ve idari Kadrolarımıza teşekkür etmek istiyorum. Su Topu Artık sadece belirli illerde gerçekleştirilen bir organizasyon değil, Türkiye’nin her yerinde gururla gerçekleştireceğimiz bir spor dalı olarak karşımız da olacak. Özellikle Elazığ’da bu organizasyonu gerçekleştiren Elazığ İl Müdürlüğümüze de teşekkür ediyor, sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum, ifadelerine yer verdi. Milletvekili Zülfü Demirbağ yaptığı açıklamada; 12 ilimizden Su Topu müsabakalarına katılmak üzere güzel El-Azizimize teşrif eden kıymetli gençler, ben de hepinize hoş geldiniz diyor sevgiler saygılar sunuyorum. Kıymetli Gençler Buradan il müdürümüzü de tebrik ediyorum bu müsabakalara ev sahipliği yaparken gerçekleştirdiği organizasyonlardan dolayı. Tabi sizler de çok şanslısınız Elazığ’ımızın sahip olduğu bir çok güzelliği gezme ve görme fırsatı bulacaksınız. İlimize tekrar şeref verdiniz hoş geldiniz, hepinize başarılar diliyorum, ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol