Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Taekwondo Türkiye 3.Sü Emirhan Okşan'dan İl Müdürü Eren’e Ziyaret

15-18 Aralık tarihleri arasında Isparta ilinde düzenlenen ve 4000 sporcunun katıldığı müsabakalarda, kendi sıkletinde 250 sporcu arasından Türkiye 3.sü olan Emirhan Okşan ve Antrenör Abdullah Barış, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Antrenör Abdullah Barış yaptığı açıklamada; İl Müdürümüze destekleri için teşekkür ediyoruz. Emirhan ile birlikte 8 yıldır antrenman yapıyoruz stabil bir seviye yakaladık ancak daha iyi olmak için gayretlerimizi sürdürüyoruz. Şubat ayında Milli Takıma gidecek olan sporcumuz Korona olduğu için gidemedi, ancak önümüzde ki süreçte inşallah bir aksilik olmazsa Emirhan’ı Milli Takımda göreceğiz. Her daim yanımızda olan İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’e destekleri için teşekkür ediyoruz, dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Sporcumuzu ve antrenörümüzü tebrik ediyoruz. Elazığ’da yetenekli ve azimli bir çok sporcumuz var fakat deprem ve ardından pandemi bu süreci etkiledi. İl Müdürlüğü olarak kısa sürede toparlanmak adına sporcularımız ve kulüplerimizle iletişim halindeyiz. Elazığ’ımızın adını daha çok müsabaka da duymak, Şampiyonlar çıkarmak adına desteklerimizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle de Emirhan kardeşimiz tebrik ediyoruz, inşallah önümüzde ki süreçte Şampiyon olarak görürüz. Bir kez daha ziyaretleri ve derecesinden dolayı bizleri mutlu eden Emirhan kardeşimize ve Aksaray Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Abdullah Barış’a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz, ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol