Öne Çıkanlar ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

Taşkın’dan Rektör Göktaş’a Talep!

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Başkan Taşkın paylaşımında Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a Elazığ’a gelen depremzedelerle birlikte ev stokunun yetersiz hale geldiğini belirterek Fırat Üniversitesi personelinin konut ihtiyacının karşılanması için talepte bulundu.

Taşkın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: “Sayın Rektörüm, son yaşanan depremlerden sonra şehrimize yerleşen depremzedeler ile beraber şehrimizin ev stoku yetersiz bir hale geldi; bununla beraber üniversite lojmanları ise neredeyse 40 yıllık binalardan oluşuyor.

Üniversitemize yeni lojmanların yapılmasını veya Fırat Üniversitesi'nin başka üniversitelerin de yaptığı gibi TOKİ işbirliği ile personellerinin konut ihtiyaçlarını karşılanması için bir çalışma yapmasını talep ediyoruz.

Üyelerimizin ve üniversite personellerinin talepleri bu şekilde. Konuyla ilgileneceğinizi temenni ediyoruz” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol