Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

"THY'YE YAKIŞMADI"

Havayolu şirketine ait İstanbul-Elazığ  seferini yapan uçağın Elazığ Havalimanı’nda pist çatlağı nedeniyle Elazığ yerine Malatya iniş yapması yüzlerce yolcunun mağdur olmasına neden oldu.

Ancak inişten sonra kendileriyle ilgilenilmediğini ve saatlerce bekletildiklerini belirten yolcular, duruma tepki gösterdiler.

" YASAL ZORUNLULUKTAN DOLAYI UÇAK BİLEREK KALDIRILDI"

 Yaşanan o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, yolculardan Ömer Faruk Akkılıç, sosyal medya hesabından yaşadığı o anları şöyle anlattı:

"Dün saat 23:50 Anadolu jet Sabiha Gökçen/Elazığ uçağında yolcuydum. Uçak Sabiha Gökçen den havalandığında Elazığ'da ki pist sorunu biliniyordu, kasıtlı olarak (yolcuların barınma ve yemek ihtiyaçlarını karşılama) yasal zorunluluktan dolayı uçak bilerek kaldırıldı. Malatya havaalanında yaklaşık 4 saat boyunca çocuk, bayan, yaşlı, hasta demeden banklarda ve yerlerde oturtularak insanlar mağdur edildi. İtirazımız üzerine THY yetkilisi bir vasıfsız 200 civarı insana 1 ad.otobüs tahsis ederek işi kotarmaya çalıştı.Yaklaşık 7 saatlik mağduriyette rağmen insanlara bir bardak su dahi ikram edilmedi.

SORUYORUM; YAŞATILAN BU KEPAZELİĞİN BİR SORUMLUSU VARMIDIR ?  THY ELAZIĞ VE MALATYA SORUMLULARI NE İŞ YAPAR? ELAZIĞ HAVA LİMANI MÜDÜRÜNÜN KONUDAN HABERİ VARMIDIR? ANADOLU JET 200 CİVARI İNSANA YAŞATTIĞI BU REZİLLİĞİN BEDELİNİ ÖDEYECEK Mİ ? LİYAKATSİZ VE SORUMSUZLARIN ELİNDE KALMIŞ BİR ŞEHİR....ELAZIĞ" dedi.

"İŞİN DOĞRUSU NET DEĞİL"

Bir diğer yolcu Ramazan Ayhan ise Uluslararası ödüllü bir kuruma yakışmadığını belirterek şu ifadelere yer verdi;

"An ile, 45 dk. Rötarlı kalkan, Elazığ Uçağı, Elazığ Hava Meydanı arızalı diye, Malatya ya indi. Burada bekletiyorlar.İşin doğrusu net değil, sorun pist veya kötü bir iniş de olsa, hamd olsun iyiyiz.. Ancak ahvalimize, İlgililerin, "gelişinize hazırlıklı değildik," diyerek, ilgisiz kalması 200 kişinin saatlerce mağdur edilişi bir çay dahi ikramdan uzak kalışları, iki yolcunun ayrılmasına izin verildi diye yolcuların tekrardan eşya kontrolüne girilişi. Hülasa, Uluslararası ödüllü bir kuruma yakışmadı.. Yolcuların çoğunluğu Elazığlıydı, mütmayın kaldık.. Soruyorum;Bu olay, Diyarbakır'da olsaydı nasıl davranırdınız.? Sanırım Elazığ halkının zaafını biliyorlar, çok fazla devletçiyiz..Hayırlısı olsun elbet.."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol