Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

TİCARET BORSASI’NDAN GİYİM YARDIMI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) destekleri ve Elazığ Ticaret Borsası'nın koordinesi ile dar gelirli ailelerin çocukları için ayakkabı ve mont temin edilerek Elazığ Ticaret Borsası Başkan yardımcısı Mehmet Emin Ayaz ve Meclis Başkanı Aydın Torgut tarafından Elazığ genelinde 700 kışlık ayakkabı ve montu ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere, okul müdürlerine teslim edildi.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ "TOBB destekleri ve Borsamız koordinesi ile her yıl geleneksel hale gelen giyim yardımlarımızı bu yıl da gerçekleştirdik. Yardımlarımızın önemli bir kısmını, kırsal mahallelerde bulunan öğrencilere verdik. Bu yardımlarımızın ilimiz öğrencilerine az da olsa katkı sağlayacağını umuyoruz. Bu yardım kampanyasının yapılmasında büyük katkısı olan, TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve Elazığ Ticaret Borsası’na kayıtlı tüm üyelerin teşekkür ediyor, bu tür sosyal çalışmaların devamını diliyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol