Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Tınarlı İl Başkanlığı mazbatasını aldı

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) tarafından Sancaktepe'deki Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezinde "2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni” gerçekleştirildi.

Yapılan zirvede ilimizi temsilen TRKYD Elazığ İl Başkanı Ümit Tınarlı katıldı. Gecede İl Başkanı Ümit Tınarlı’ya ise il Başkanlık Mazbatası verildi.

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) tarafından Sancaktepe'deki Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezinde "2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni” yapıldı. Törene Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’da katıldı.

Yapılan toplantıda TRKTYD Başkanı Suat Sandalcı, tesis ve site yönetimlerinin Bakanlık seviyesinde ve daha güçlendirilmesi için isteklerde bulundu.

Bu isteği kabul eden bakan, bakanlık bünyesinde bir müdürlük kurulmasını ön görerek çalışmaların en kısa sürede başlayacağını ifade etti.

TINARLI BAŞKANLIK MAZBAATASI ALDI

Öte yandan Elazığ’ı temsilen geceye TRKYD Elazığ İl Başkanı Ümit Tınarlı katıldı. Tınarlı yapılan programda il Başkanlık Mazbatasını aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol