Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Tribünler tek ses, tek yürek!

Bazı tribünlerde hükümet aleyhine yükselen tezahüratların ardından Elazığspor taraftar gruplarından tepkiler gelmeye devam ediyor. Milliyetçi Elazığsporlular’ın ardından Gençlik 23 ile Narkoz ve Abluka Taraftarlar Grupları da “Devletimizin ve Milletimizin Yanındayız” mesajları paylaştı. İşte o paylaşımlar;

GENÇLİK 23: " ELAZIĞ ÜŞÜME, BU MİLLET SENİNLE..."

“Ne Güzel Moral Olmuştu Elazığ için Tribünlerde Söylenen Bu Beste.
Ocak 2020 Elazığ Depremi...

Depremi Elazığ Olarak Biz Yaşadık Ama Tüm Türkiye Hissetti. Kışın Ayazında Biz Dışarda Kaldık Ama Tüm Milletimiz Bizimle Üşüdü. Elazığ Depreminde Olduğu Gibi Şimdide Kahramanmaraş Merkezli Depremde Bu Devlet Ve Milletin Bir Bütün Olduğu Kanıtlanmıştır, Bunun En Güzel Örneği Ülkemizin Güzüde Kulüplerimizin Gerçek Taraftar Gruplarının Yapmış Olduğu Örnek Davranışlardır. Sahaya Atılan Atkılar Ve Oyuncaklar, Yağmacılara Karşı Nöbet Tutan Taraftarlar, Tribünde Pankart Ve Besteleriyle Hep Devletinin Ve Milletinin Yanında Olmuştur.
 Bir Grup Kendini Bilmezin Başlatmış Olduğu ve Olayları  Birlik Ve Beraberlik İçinde Olduğumuz Bu Dönemde, Ülkemizi Karıştırmak ve Kaos ortamı Yaratmak isteyen özellikle tribünleri kullanmak isteyen bu Yapılanmaları  Elazığspor Gençlik 23 Taraftarlar Derneği Olarak Asla Desteklemiyor Ve Şiddetle Kınıyoruz.
Tribünler Gönül Verdiğimiz Takımların Desteklendiği Yerdir, Kirli Politik Emellerinize İzin Vermeyeceğiz.
Birlik ve Beraberlik içinde olduğumuz bu dönemlerde Devletimiz ve Milletimizin Yanında Olduğumuzu Belirtmek ister, Ülkemizi Karıştırmak isteyenlere de mesajımız;  “Başaramayacaksınız.”

ABLUKA & NARKOZ: “ŞİDDETLE KINIYORUZ”

“Devlet Millet Olarak Bir Yanımız Yıkık Dökükken Bir Yanımızda Gözyaşı Varken Bir Yanımız Acı Hüzünken Bazı Müsabakalarda Kendini Bilmezler Tarafından Memleketimiz Bu Durumdayken Hükümeti İstifaya Çağırmalarını Şiddetle Kınıyoruz, Stadyumlar Siyaset Meydanı Değildir Bizler Taraftar Grubu Olarak Elazığ’da Hiç Bir Zaman Stadyum Ve Başka Yerlerde Siyaset Yapmadık Ve Yapılmasına da İzin Vermedik Her Zaman Olduğu Gibi Taraftar Grubumuz Olarak Devletimizin Milletimizin Yanında Olacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol