Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

“Türk futbolunu hep birlikte yöneteceğiz!”

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Fırat Üniversitesi  Spor Bilimleri Öğretim Üyesi Prof.Dr. Sabahattin Devecioğlu,  22-23 Haziran 2023 TFF Genel Kurulunda yapılacak olan,   Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı…

Haziran ayında yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık seçimine aday olmaya karar veren Prof.Dr. Sabahattin Devecioğlu konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

TFF Başkan Adayı Prof.Dr. Sabahattin Devecioğlu yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi.

* TÜRK FUTBOLUNUN ZORLUKLARINI ANLADIM VE BUNLARI AŞMAK İÇİN NASIL BİR YOL İZLEYEBİLECEĞİMİZİ BİLİYORUM.

“Uzun yıllardır Türk futbolu için çalışıyorum. Türk futbolu, Türkiye'nin en önemli değerlerinden biridir. Ancak, son yıllarda Türk futbolunun yaşadığı problemler hepimizi üzmektedir. Yıllarca, Dünya ve Avrupa futbolu ile ilgili araştırmalar ve projelerde yer almak ile birlikte, çeşitli futbol kulüplerinde, federasyonlarda ve liglerde çalışmalar yaparak deneyim kazandım. Bu deneyimlerim sayesinde, Türk futbolunun zorluklarını anladım ve bunları aşmak için nasıl bir yol izleyebileceğimizi biliyorum.

Türk futbolunun daha ileri seviyelere taşınması, bizim en büyük arzumuzdur. Bu nedenle, Türkiye Futbol Federasyonu 22-23 Haziran 2023 ayında yapılacak olan Genel Kurulunda,  TFF Başkanlığına aday olmak için çalışmaya karar verdim. Türk futbolunu dünya futbol sahnesinde saygın bir konuma getirmek, ulusal ve uluslararası alanlarda başarılı olmak, Türk futbolunun tarihsel ve etik değerlerini korumak ve geliştirmek hepimizin görevidir.”

*TÜRK FUTBOLUNU DÜNYA FUTBOL SAHNESİNDE EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAK HEDEFİMİZ

“Türk futbol kültürüne katkıda bulunarak, Türk futbolunu dünya futbol sahnesinde en üst seviyeye çıkarmak, Türk futbolunun yönetim, organizasyon, antrenman teknikleri, teknolojik yenilikler ve futbol pazarlama stratejilerinde uluslararası standartlara uygun bir şekilde ilerlemesi ve gelişmesi hedeflerimiz olmalıdır. Türk futbolunun uluslararası platformlarda tanınır ve saygın bir marka haline gelmesi, taraftarların futbol deneyimini iyileştiren yenilikçi ve keyifli etkinliklerin düzenlenmesi ve Türk futbolunun geleceğine yön veren genç yeteneklerin keşfi ve geliştirilmesi elzemdir.

Futbolun güçlü bir toplumsal bağ olduğu bilinciyle, Türkiye'nin futbol kültürünün geleceği için daha fazla yatırım yapılması gerekmektedir. TFF, tüm sporcuları, kulüpleri, teknik adamları, hakemleri, taraftarları, medya mensuplarını ve futbolseverleri eşit bir şekilde dinleyerek ve adaletli bir şekilde kararlar alarak, Türk futbolunun gelişimine katkıda bulunabilir.”

* TÜRK FUTBOLU İÇİN BİR VİZYONUM VAR VE BU VİZYONU GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN SİZLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIM VAR.

“Benim adaylığımın arkasında yatan en önemli motivasyon, Türk futbolunun tüm sorunlarını çözmek, futbolseverlere daha iyi bir futbol deneyimi sunmak ve Türk futbolu markasını dünyaya tanıtmak için çalışmaktır. Türk futbolu için bir vizyonum var ve bu vizyonu gerçekleştirmek için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Birlikte hareket ederek, Türk futbolunu daha iyi bir seviyeye getirebiliriz.

Türk futbolunda şeffaflık ve adaleti sağlanmak, kulüplerimizin ve futbolseverlerin beklentilerini karşılamak, futbolun gelişmesine katkıda bulunmak, gençlerimizi ve çocuklarımızı, kadınlarımızı, engelli vatandaşlarımızı spora teşvik etmek ve futbolun her alanında başarılı olmak için çalışacağıma söz veriyorum.”

* TÜRK FUTBOLUNA, YENİ BİR MİSYON VE VİZYON KAZANDIRMAK İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ.

“Bu görevi üstlenmek için gerekli akademik ve pratik deneyim ve bilgiye sahip olduğuma inanıyorum. Türkiye’de futbolun gelişmesi için desteğinizi alarak, futbolun geleceğini birlikte şekillendirmek için Türk futbolunu seven herkesin bana destek vermesini ve Türk futbolunun daha ileriye gitmesine katkı sağlamanızı bekliyorum. Futbolun gelişimi için yapılacak çalışmaların, sadece bir kişinin ya da yönetimin değil, tüm futbolseverlerin, tepe yönetimlerin, taban birliklerinin ve futbolun paydaşlarının bir araya gelmesiyle, şeffaf ve objektif kriterlere dayalı olarak gerçekleşebileceğine inanıyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100. yaşını kutlayacak olan Türk Futboluna, yeni bir Misyon ve Vizyon kazandırmak için yola çıkıyoruz. Tüm futbolseverleri, Türk futbolunu daha iyi bir seviyeye taşımak için bu yolculukta benimle birlikte olmaya davet ediyorum. Türk futbolunun rekabet gücünü ve marka değerini artırmak için hep birlikte çalışacağız. Türk futbolunu hep birlikte yöneteceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol