Öne Çıkanlar haber Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği DEVA Partisinde İl Başkanı Görevden Alındı Hemşerimiz Prof.Dr Bestami Özkayaya Önemli Görev  UEFA

Bu haber kez okundu.

Türk Polis Teşkilatı 178 yaşında

Türk Polis Teşkilatı'nın 178. kuruluş yıldönümü, Valilik Meydanı'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.Törende İl Emniyet Müdürlüğü, Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu çelenkleri Atatürk anıtına bırakıldı.

Törene, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, kurum müdürleri ve emniyet teşkilatı mensupları katıldı.

Polis teşkilatının 178'inci kuruluş yıl dönümünün tüm teşkilata hayırlara vesile olması temennisinde İl Emniyet Müdürü Celal Sel, “Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl dönümünün tüm teşkilatımıza kutlu olmasını hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Dün olduğu gibi bugünde polisimiz Elazığ halkımızın ve ülkemiz vatandaşlarımızın 24 saat hizmetindedir aynı şevk ve azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Birinci önceliğimiz halkla ilişkilere önem vermemiz bu nedenle gerek eğitim faaliyetlerimiz okullarda trafik, bunun yanında SİBERAY ve narkotik suçlarla ilgili eğitimlerimiz yine aynı şekilde devam edecektir ve dışarda ekiplerde çalışan içerde çalışan polislerimizde aynı şevk ve azimle halkımıza hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol