Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

“Türkiye Yüzyılının Başlayacağına İnanıyoruz”

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğindeki Milli Güçlerin açık ara zaferi ile sonuçlandığını belirten 73 Selamet Kuşağı Akıncıları Grup Başkanı Elazığlı Ahmet Tanrıverdi, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

73 Selamet Kuşağı Akıncıları, ikinci turda da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteklerinin devam edeceğinin altını çizerek, "14 Mayıs seçimleri, 14 siyasi parti, ABD, AB ülkeleri ve medyaları ile birlikte tüm terör örgütlerinin desteğine rağmen "Tam Bağımsız ve Yeniden Büyük Türkiye" sevdasına sahip Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın önderliğindeki Milli Güçlerin açık ara zaferi ile sonuçlanmıştır. Erbakan hocamız bize her zaman "Allah bize neden Cumhurbaşkanı, Başbakan yada Milletvekili olmadınız diye sormayacaktır. Allah bize tüm gayretimiz ile hak dava için tüm gücümüz ile çalışıp çalışmadığımızı soracaktır" diye her zaman uyarılarda bulunarak makam ve mevki hastalığından bizleri uzak tutmak istemiştir. Bölgemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri Milli Görüş şuuru ile takip eden bizler, 2023 seçimlerinden sonra ekonomik, siyasi ve askeri anlamda küresel bir güç olarak Türkiye Yüzyılının başlayacağına inanıyoruz. Bizler "73 Selamet Kuşağı Akıncıları" olarak hocamızın bize öğrettiği samimiyet ile  daha önce yapmış olduğumuz kamuoyu açıklamalarında olduğu gibi ikinci tur 28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a tam desteğimiz devam edecektir.  Yeniden Tam Bağımsız Büyük Türkiye için daha büyük bir fark ve tarihi bir zafer ile taçlandırmak için tüm gücümüz ve dualarımız ile Cumhurbaşkanımıza destek olacağımızı kamuoyuna bir kez daha bildirmek istiyoruz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol