Öne Çıkanlar google ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ a ya BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ son yolculuğuna uğurlandı

Bu haber kez okundu.

Türkiye’nin Depremselliği Fırat Üniversitesi’nde Masaya Yatırılacak

Fırat Üniversitesi tarafından 21-23 Eylül 2023 tarihleri arasında “2. Uluslararası Mühendislikte İlerlemeler ve Gelişmeler Konferansı ve Depreme Dirençli Kentler Çalıştayı” gerçekleştirilecek. Çalıştaya yurt içi ve yurt dışından çok sayıda bilim insanı katılacak.

*3 GÜN SÜRECEK ÇALIŞTAY ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

24 Ocak 2020 Elazığ Depremi ve 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği

Fırat Üniversitesi tarafından 21-23 Eylül tarihleri arasında “2. Uluslararası Mühendislikte İlerlemeler ve Gelişmeler Konferansı” düzenlenecek. 3 gün sürecek olan program kapsamında “Depreme Dirençli Kentler Çalıştayı” da gerçekleştirilecek.

21 Eylül Perşembe günü saat 10.00’da Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan çalıştaya Fırat Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet Feyzi Bingöl, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Naci Görür, Colorado Üniversitesi’nden Prof. Dr. Roger Bilham, Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Erdem Canbay, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Alper İlki ile Fırat Üniversitesi’nden Prof. Dr. Kürşat Esat Alyamaç konuşmacı olarak katılacak.

*VATANDAŞLAR KATILABİLECEK

Yapılacak olan çalıştayda yakın zamanda Elazığ’da ve ülkemizin birçok illerinde yaşanan depremler, deprem olmadan önce alınması gereken tedbirler, şehirlerin depreme dirençli hale getirilmesi noktasındaki çalışmalar ele alınacak. Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada gerçekleştirilecek olan konferanslara ve çalıştaya tüm vatandaşların katılabileceği bildirildi.

19 Eyl 2023 - 12:34-GündemYazdır

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol